Лазерна епіляція в Medicover

У медичному центрі Медікавер лазерну епіляцію проводять лише кваліфіковані спеціалісти з медичною освітою на апараті DUETTO Light D, Quanta System (Італія). Він оснащений ексклюзивною комбінацією двох променів: александритового та неодимового, що дозволяє позбутись до 90% небажаного волосся за 6-8 сеансів. Скільки потрібно процедур лазерної епіляції? – на це питання відповість лікар косметолог в Medicover, враховуючи Ваші індивідуальні особливості. 

Лазер є цілком безпечним і не викликає пошкоджень шкіри. Процедура може проводитись в спеціальному мікс-режимі, який є комбінацією двох джерел лазерного випромінювання, які використовуються одночасно або по черзі 

Наша спеціалізована студія лазерної епіляції  у Львові пропонує всі види процедур для жінок а також доступна лазерна епіляція для чоловіків на всіх частинах тіла. Найчастіше ми проводимо процедури епіляції бікіні – повне бікіні, в яке входить міжсіднична зона, пахове бікіні, епіляція лазером зон стегон, литок, пахв, рук, спини, живота, лазерна епіляція верхньої губи та чоловіча лазерна епіляція  зон тіла

 

Фактори, на які варто звернути увагу, щоб не розчаруватись та отримати найкращий результат:

- Кваліфікація майстра. Лазерна епіляція — безпечна процедура, якщо майстер досвідчений та досконало володіє апаратом.

- Тип волосся. Лазерний промінь взаємодіє з меланіном, який є у фолікулі. Чим темніше волосся — тим більше в ньому меланіну, тому на його видалення треба менше часу, ніж на світле.

- Фототип шкіри. Видалення волосся лазером на темній  шкірі проводять з меншою інтенсивністю променів, щоб уникнути опіків.

- Вік та покоління апарату. Чим новіший — тим більша потужність та комфортність процедури.

Записатись на лазерну епіляцію можна за телефоном 0 800 305 911 або звернувшись безпосередньо в клініку Medicover за адресою м. Львів, вул. Антоновича, 102.

   

ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ

  

Що таке лазерна епіляція?

Лазерна епіляція (фотоепіляція) - це процес, за допомогою якого меланін у волосяному стержні поглинає певну кількість світла. В результаті утворюється тепло, яке потім розсіюється до сусідніх тканин (так званий селективний фототермоліз). Тепло пошкоджує існуючий волосяний фолікул, а також стовбурові клітини, які беруть участь у виробництві нового волосся. Світло, що виробляється лазером, поглинається меланіном, тому епіляції піддаються лише ті волосини, які містять його в належній кількості та знаходяться на стадії росту (фаза анагену).

Для ефективного лікування важливо наявність волосини у волосяному фолікулі. Якщо ви використовували інші методи видалення волосся (віск, пінцет), зачекайте приблизно 4 тижні, щоб виросло більше волосся. Під час підготовки до процедури лазерної епіляції та в перервах між сеансами ваше волосся можна голити або підстригати. Волосини, які перебувають у фазі активного росту під час лікування, видаляються назавжди.

 

Якими є рекомендовані інтервали між процедурами?

Кожна процедура усуває лише певний відсоток волосся (15-60%) на шкірі, кількість волосся, яке росте в певний момент, відрізняється в залежності від ділянки. Перерви між процедурами залежать від розташування ділянки, що підлягає впливу лазера:

- Лазерна епіляція обличчя та шиї - перші три процедури проводяться кожні 4-6 тижнів;

- Інші ділянки тіла - перші три процедури проводяться кожні 6-8 тижнів;

- Подальші процедури проводяться, коли з'являється наступне волосся - приблизно кожні 2-3 місяці.

Для більш темного та густого волосся потрібно менше процедур, ніж для світлого та тонкого волосся. Після серії процедур може залишитися невеликий відсоток тонкого та ламкого волосся.

Однак слід пам’ятати, що інтервали між лазерною епіляцією визначаються індивідуально для кожного пацієнта лікарем, який проводить процедури.

 

Як проходить лікування лазером?

До процедури

- Безпосередньо перед процедурою шкіра ретельно очищується

- Довжина волосся в зоні, де планується ЛЕ повинна бути від 1 до 2 мм

- Перед процедурою випийте близько 2 літрів мінеральної води. Подбайте про належне зволоження шкіри.

- За тиждень до лазерної епіляції не застосовуйте пілінг шкіри на місці проведення процедури.

 

Під час процедури

- Ретельно дезінфікує головку лазера.

- Косметолог і пацієнт одягають захисні окуляри.

- Застосовує лазер, обережно притискаючи лазерну голівку до шкіри.

- Після процедури шкіра може бути роздратована, тому косметолог наносить на цю зону пантенол

 

Після процедури

- Протягом 4 тижнів  використовуйте креми з фільтрами SPF50 .

- Для досягнення найкращих результатів виконайте наступну процедуру впродовж 6-12 тижнів.

- Не використовуйте косметику після видалення волосся, оскільки це може подразнити вашу шкіру.

- Одягніть легкий одяг одразу після лазерної епіляції ніг і в зоні бікіні. Відмовтеся від тісних лосин або щільних колготок.

- Препарати з відлущувальним ефектом(пілінги) використовують мінімум через 2 тижні після епіляції.

- Природним симптомом після процедури лазерної епіляції є тимчасовий набряк або почервоніння. Ці симптоми є природними і повинні зникнути максимум через кілька днів! Протягом цього часу м’яко обробляйте шкіру: використовуйте гель без мила, тонік або лосьйон без спирту. 

- Не використовуйте дезодоранти та антиперспіранти одразу після лазерної епіляції пахв.

 

Лазерна епіляція для чоловіків

Всупереч сформованим стереотипам, лікування лазером використовують не тільки жінки, а й чоловіки, які все більш охоче використовують лазерну епіляцію для видалення небажаного волосся. Лазерна епіляція на обличчі, епіляція інтимних місць, спини або грудей - це процедура, яку часто вибирають чоловіки, хоча видалення волосся може відбуватися на будь -якій частині тіла. На думку пацієнтів, лазерна епіляція є великою допомогою, особливо коли непотрібне волосся росте у важкодоступних місцях, а безперервне гоління займає багато зусиль і часу. Лазерна епіляція під пахвами або епіляція інтимних місць забезпечує довшу свіжість, тоді як у разі видалення дуже густого волосся, наприклад, на спині та шиї, чоловіки дбають про естетичний вигляд. Крім того, лазерна епіляція ніг і рук є ідеальним рішенням для спортсменів: плавців, велосипедистів та бігунів, яким регулярно потрібно голитися, щоб отримати кращі результати. Завдяки ефективності процедур і довговічності результатів, більше ніколи не доведеться вдаватися до болючих або набридливих методів видалення волосся. Лазерна епіляція повертає комфорт і зручність, остаточно вирішуючи проблему непотрібного волосся.

 

Які є протипоказання до лазерної епіляції?

Протипоказанням до лікування є пошкодження епідермісу, наприклад, після хімічного пілінгу;

прийому фоточутливих препаратів, в тому числі:

- фотосенсибілізуючі трави (календула, звіробій)

- ретинол - вітамін А

- деякі ліки: антибіотики тетрациклінового ряду, ретиноїди тощо, деякі антидепресанти та психотропні препарати, стероїди

 

Деякі захворювання також є протипоказанням, наприклад:

- активні захворювання шкіри (екзема, псоріаз, інфекції)

- порушення пігментації 

- свіжа засмага, використання кремів «автозасмага»

- пухлини

- ризик розвитку келоїдних рубців

- інсулінозалежний діабет

- епілепсія

- періорбітальна ділянка

 

Вагітність також є протипоказанням до лазерної епіляції.

Перед проведенням процедури Вас обов’язково має проконсультувати лікар-косметолог.

Для запису звертайтесь за телефоном 0 800 305 911

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже