Medicover» - офіційний медичний партнер ФК «Карпати

Медичний центр «Medicover», що є частиною провідної європейської компанії Medicover у сфері охорони здоров'я та діагностики, став офіційним медичним партнером ФК «Карпати».

«Наше партнерство передбачає надання комплексної медичної допомоги тренерам, гравцям та персоналу клубу, - говорить виконавчий директор ФК «Карпати» Ростислав Ящишин. – Особливо приємно, що в цей непростий час, коли у футбольних клубів суттєво зростають видатки на дотримання епідеміологічного протоколу, ми отримали спонсора, який, зокрема, забезпечить обов’язкове проходження тестувань команди на COVID-19. Упевнений, що відтепер здоров’я карпатівців у надійних руках справжніх професіоналів своєї справи. Вдячний «Інтерсоно» за підтримку та опіку».

Коментар представника «Medicover»

Ключовою метою роботи Європейської мережі закладів Medicover в усьому світі є якісне забезпечення належного рівня здоров’я та самопочуття наших пацієнтів. У Львові, зокрема, цю місію з гордістю та максимальною відповідальністю успішно реалізує впродовж останніх семи років команда Медичного центру «Medicover». Ми раді можливості долучитись до підтримки наших спортсменів у цих непростих умовах пандемії, яка спіткала сьогодні чи не всі напрямки життєдіяльності сучасного світу. Варто розуміти, що людина, яка обрала спорт як ключовий аспект свого життя, набагато обмеженіша в можливостях переривання основної діяльності, чи самоізоляції. Адже щоденні тренування – це та щоденна рутина, яка веде спортсменів та їх команди до нових змагань і здобутків та перемоги. На сьогодні, за висновками Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я, ПЛР тестування на Сovid-19 визнане найефективнішим інструментом діагностики наявності короновірусу в організмі людини. А вчасне виявлення інфекції, в свою чергу, дозволяє не лише вчасно провести лікування, а і забезпечити захист для здоров’я контактного оточення інфікованого. І ми раді забезпечити цією високоякісною діагностикою наших карпатців та долучитись до підтримки життєдіяльності улюбленого ФК львів’ян і жителів нашої країни. Для нас це особлива честь бути причетними до розвиту спортивної галузі України в цей невизначений для всього світу час.

Схоже