ПРО ЩО МОЖЕ РОЗПОВІСТИ ВОЛОССЯ? – ЗНАЮТЬ У МЕДІКАВЕР #1

ПРО ЩО МОЖЕ РОЗПОВІСТИ ВОЛОССЯ? – ЗНАЮТЬ У МЕДІКАВЕР

Стрес, гормональні кризи, дія медикаментів, порушення режиму харчування, перенесені захворювання, хронічні інфекції – це не повний перелік факторів, котрі впливають на стан волосся і можуть призвести до його випадіння.

Про різні види алопеції та причини, які її викликають, а також про лабораторні методи діагностики стану волосся йшлося під час двогодинної лекції «Трихологія. Питання діагностики та лікування патології волосся», яка пройшла в Медичному центрі Медікавер 17 жовтня 2018 року.

Близько 20 лікарів-дерматологів й косметологів, котрі відвідали цей захід, дізналися, як багато фахівці можуть дізнатися про людину та її спосіб життя, дослідивши під мікроскопом кілька її волосинок та вивчивши їхній хімічний склад.

На зустрічі розглянули й клінічні прояви патології волосся. Дізналися про сучасні методи їх лікування. Окремо спікери зупинилися на шкідливості впливу деяких перукарських процедур, таких, як, наприклад, нарощування, фарбування й завивка волосся, плетіння африканських косичок та дредів. Підготували та провели лекцію провідні фахівці Медичного центру Медікавер, котрі у своїй роботі безпосередньо займаються діагностуванням, лікуванням й вивченням все більш актуальної для сучасних українців проблеми здоров’я волосся, Ярина Зайченко, к. м. н, доцент кафедри дерматології, венерології ЛНМУ, та завідуюча клінічно-діагностичною лабораторією Медікавер Ольга Чорненька.

Схоже