SOS - пакет для сяяння шкіри

Доглянута та сяюча шкіра - це фундамент жіночої краси 

Ексфоліація, або ж пілінг - це очищення поверхні шкіри від надлишку відмерлих клітин, завдяки чому покращується тон та текстура, з'являється сяяння та свіжість. А проблемна шкіра очищається.

Правильне очищення шкіри - це головний етап у її догляді. Саме від таких базових основ і залежить її стан, зволоження та блиск.

 

Чому ексфоліація так важлива для красивої шкіри? 

Наша шкіра постійно відновлюється, і в перебігу 4х тижнів нова клітина пробивається до верхнього шару шкіри. Всі ці дні в циклі, верхні зроговілі лусочки відпадають самостійно. Це природний процес ексфоліації.

Якби так було завжди, ми б виглядали краще, але, на жаль, починаючи з 14 років, хоча ми це і не помічаємо, і до 23 років, процес ексфоліації йде все більш млявими темпами. Рогові лусочки відпадають не рівно шарами і не відразу створюючи, тим самим, шорсткість. Більш того, рогові лусочки часто відчіплюються з однієї або декількох частин. 

Дітям не потрібна ексфоліація, вона у них проходить чудово і так. А ось дорослим часто потрібен додатковий догляд за шкірою . Тому допомогти відмерлим частинкам шкіри відпасти зробити це так, щоб залишковий шар був рівним - основне завдання правильної ексфоліації.

 

По силі дії пілінги поділяються на: 

- Поверхневі: 

Відлущують ороговілий шар шкіри, сприяють  усуненню вугрового висипу та нездорового тону шкіри, звужують та очищають пори, відновлюють гідробаланс шкіри, ідеальна профілактика старіння. Процедура не потребує після відновного періоду, можна проводити  навіть літом.

 

- Серединні: 

Розгладжують зморшки, коригують рубці, особливо постакне рубці, усувають пігментацію, розтяжки на тілі. Процедура проводиться в осінньо-зимовий період, викликає тимчасове лущення на шкірі.

 

 - Глибокі:

Застосовується при глибоких зморшках  та для значного омолодження шкіри. Слід пам'ятати, що використовуються досить агресивні техніки впливу на шкіру, а також процедура вимагає періоду реабілітації.

 

По способу проведення пілінги поділяються на:

- Хімічні пілінги:

Кислотні відлущування відмерлих шарів шкіри здійснюється за допомогою розчину молочної, гліколевої, саліцилової, азелаїнової або іншої кислоти. Попри величезну кількість міфів процедура абсолютно безпечне. Інтенсивність і періодичність застосування залежить від першопочаткового стану шкіри та віку пацієнта. Хімічні пілінги справді вражають шкіру глибше і при неправильному використанні та дозуванні можуть травмувати верхній шар епідермісу.  Щоб не отримати негативний досвід, рекомендуємо приходити на такі процедури тільки до спеціалістів з косметології.

 

Найкращим варіантом для проблемної шкіри є азелаїновий пілінг, який ми проводимо у МЦ Medicover.

Який ефект має пілінг?

- Проявляє протимікробну активність щодо Propionibacterium acnes, Staphylococсus epidermidis.

- Має виражену протизапальну і антиоксидантну дію.

- Інгібує активність 5α-редуктази, уповільнює вироблення шкірного сала, надає комедонолітичну дію.

- Сприяє зменшенню гіперпігментації, гальмує проліферацію кератиноцитів.

 

Показання:

- жирна шкіра (розширені пори, комедони, гіперкератоз),

- акне,

- фолікуліт,

- розацеа,

- пігментація

 

Склад: • Азелаиновая кислота 20% • Саліцилова кислота 2% • Молочна кислота 3% • Арніка 5% р. Н 3, 14

- Азелаиновая кислота 20%: • Виявляє протимікробну активність щодо Propionibacterium acnes, Staphylococcus epidermidis. • Діє як природного антиоксиданту і проявляє виражену протизапальну дію. • Сприяє самоочищення проток сальних залоз. • Сприяє зменшенню гіперпігментації, гальмує проліферацію кератиноцитів та зростання аномальних меланоцитів. • Пригнічує активність 5α-редуктази, уповільнює вироблення шкірного сала.

- Саліцилова кислота 2%: • ліпофильна бета-гідроксикислота (BHA) • перешкоджає утворенню комедонів • надає антисептичну та антибактеріальну дію • має властивості антиоксиданту • сприяє відбілюванню

- Молочна кислота 3%: • впливає на процеси регенерації і відновлення шкіри • відлущує омертвілі клітини • зволожує

- Арніка 5% • потужний засіб для зміцнення капілярів і стінок судин • знімає набряклість, запалення, заспокоює роздратовану шкіру • прискорює регенерацію

- Процедура проходить максимально комфортно та безпечно, не викликає лущення шкіри. Рекомендований курс 1 раз у півроку, мінімум 5 процедур 1 раз на 7-10 днів.

 

Ензимні за допомогою ферментів що впливають на верхні шари шкіри.

- Механічні пілінги – це усунення ороговілих клітин за допомогою абразивних засобів ( скраб, мікродермабразія) 

- Фізичні пілінги за допомогою апаратів. Поверхневий пілінг з використанням  ультразвукового скрабера, глибокий за допомогою СО2 лазера.

- Ультразвуковий пілінг це - максимальне задоволення та користь одномоментно - це все, що варто знати про цей вид пілінгів. Виконується за допомогою апарату, який випромінює ультразвукові хвилі.  Ультразвукові пілінги підходять всім типам шкіри, особливу увагу варто звернути власницям комбінованого типу шкіри, адже дана процедура допомагає зменшити вироблення шкірного сала та зменшить появу нових висипань.

Також дерматолог Медичного центру Медікавер, Юлія Блищак, рекомендує ультразвукові пілінги спробувати кожній.  Ефект від нього помітний одразу після  першої процедури, а після курсу - шкіра зволожена та сяяча надовго. Також даний вид пілінгу підійде жінкам після 40 років, адже крім основного косметичного пливу, він має загальний омолоджуючий ефект, усуває наслідки негативного впливу сонця, сухість та лущення.

   

Показами до проведення пілінгів є:

- лікування вугрової хвороби

- боротьба із пігментацією шкіри

- рубці та постакне

- сонячний та віковий гіперкератоз

- корекція віковий змін

- надмірно розширені пора та їх корекція

- відновлення естетичного вигляду обличчю

- профілактика старіння

   

Протипокази до проведення пілінгу:

- герпес в активній фазі,

- онкозахворювання,

- індивідуальна непереносимість препаратів.

Пілінги рекомендовано проходити кожній дівчині задля забезпечення всіх функцій шкірі та покращенню її роботи. Власницям комбінованого та жирного типу шкіри лікарі Медичного центру Медікавер рекомендують проходити комплексні курси пілінгів кожні 5-6 місяців для хорошого результату. Слід зазначити, що що пілінг можна робити, як окремою процедурою, так і у комплексі з іншими процедурами, проконсультувавшись перед цим з фахівцем клініки. 

 

Подаруйте своїй шкірі природне сяяння та блиск разом із Медікавер!

Для запису на послуги дерматовенеролога звертайтесь за телефоном 0 800 305 911, або залишайте заявку на сайті.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже