Випадання волосся взимку

З настанням зими не дивно, що ви втрачаєте багато волосся під час миття голови, ніж зазвичай. Подібно до того, як здоров’я вашої шкіри циклічне залежно від сезонів, так само як і випадання волосся посилюється з настанням холодів. Надмірне випадання волосся взимку значною мірою пов’язано з сухим повітрям на вулиці, яке забирає всю вологу з вашої шкіри голови і робить її сухою.

Суха шкіра голови призводить до сухості волосся, що, у свою чергу, призводить до пошкодження, ламкості та випадання волосся. Сухість шкіри також призводить до появи лупи, через яку голова свербить і стає нездоровою. Це разом із посушливим повітрям може спричинити значне випадання волосся взимку.

Навіть у власниць здорового та густого волосся у цю пору року спостерігаються подібні зміни. Якщо вам цікаво, що ви можете зробити, щоб у холодну пору року ваше волосся не випадало і не ламалося, читайте далі у нашому новому матеріалі.

    

Дотримуйтесь цих 4 порад, як ефективно зменшити випадання волосся взимку:

1. Знайдіть справжню причину випадання волосся

Від стресу до дефіциту харчування, ваші прості щоденні звички можуть сприяти випаданню волосся, пов’язаному з зимою. Зверніться до фахівця з волосся лікаря-трихолога, щоб допомогти вам зберегти ваші пасма блискучими і здоровими. 

Лише лікар може порекомендувати вам певні тести здоров’я, щоб зрозуміти  причину випадіння та порекомендувати ефективні методи лікування.

Чому лікар-трихолог часто скеровує на аналіз крові? 

Повна картина стану крові може допомогти виключити системні захворювання, які можуть бути причиною стану вашого волосся та шкіри голови. 

 

2. Їжте здорову їжу та контролюйте собі водний баланс

Нездорове харчування в поєднанні з нестачею необхідних вітамінів, мінералів та інших поживних речовин для волосся у вашому раціоні може призвести до випадіння волосся. Вітамін А стимулює здорове вироблення шкірного сала в шкірі голови, вітамін Е стимулює кровообіг у шкірі голови, щоб допомогти волосяним фолікулам залишатися продуктивними, а вітамін B допомагає підтримувати здоров’я волосся. Погане харчування в поєднанні з дефіцитом поживних речовин пригнічує здатність вашого організму створювати нові волосяні фолікули. Переконайтеся, що ви споживаєте достатню кількість зеленої їжі та білків, якщо це необхідно в холодну погоду. Вживання в їжу нежирного м’яса, сиру, риби, сої та інших білків сприяє зростанню волосся і контролює їх випадання.

Думаєте, ви недостатньо дбаєте про своє здоров’я?  Звертайтесь до наших фахівців на огляд. Консультація лікаря-дієтолога та лікаря-трихолога допоможуть повернути вашому волоссю блиск та пружність.

Крім того, вода — це чарівне зілля, яке нам усім необхідне, щоб залишатися зволоженими зсередини в цю суху зимову погоду. Пийте багато води і добре зволожуйте волосся. Це запобіжить посіченість кінчиків і ламкість волосся, забезпечуючи блиск, сяючий колір волосся.

   

3. Використовуйте відповідні засоби для волосся відповідно до вашого типу волосся

Ви використовуєте безліч засобів для волосся, включаючи олії для волосся, шампуні, кондиціонери та маски для волосся. Вибір правильного засобу для волосся, який відповідає потребам вашого волосся, є важливою частиною запобігання випадінню. 

Зволоження з використанням кондиціонера – це ключовий етап рутинного догляду за волоссям, який занадто часто пропускають. Насправді це найважливіший крок взимку. Кондиціонер творить чудеса з зовнішнім шаром вашого волосся, кутикулою, щоб воно виглядало здоровим і блискучим. Кондиціонуючи після кожного миття, ви гарантуєте, що кутикула виконує своє призначення як захисний щит, яким вона повинна бути. 

На додаток до цього, глибока кондиціонуюча маска для волосся — це чудовий спосіб зберегти ваше волосся зволоженим, запобігти його висиханню та стати тьмяним. Натуральні домашні маски для догляду за волоссям взимку забезпечують блиск волосся і їх можна застосовувати один-два рази на тиждень.

Найкраще, щоб засоби по догляду за волоссям вам підібрав фахівець згідно вашого типу шкіри голови та волоссю. Саме правильно підібраний догляд - це запорука блиск, густоти та сяяння.

      

4. Ні частому використанню допоміжних засобів укладки

Спробуйте обмежити використання плойки або фена. Чим менше ви будете мати справу з цими інструментами для термостайлінгу, тим краще буде ваше волосся. Якщо ви занадто часто укладаєте волосся, скористайтеся спреєм для захисту волосся перед експериментом.

Зробіть ці поради регулярною рутиною для вашого зимового догляду і натомість ви отримаєте волосся вашої мрії. Цієї зими попрощайтеся з усіма своїми проблемами з волоссям і залиште всі ці погані дні.

Для запису на консультацію звертайтесь за телефоном 0 800 305 911

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже