Ринопластика в Медікавер

У клініці «Медікавер» ми виконуємо ряд ЛОР - процедур. Досвідчені оператори, професійні технічні засоби та комфортні умови перебування роблять лікування ефективним, а час одужання коротким.

Наші малоінвазивні процедури в галузі хірургії пазух, носової перегородки та лікування хропіння характеризуються низьким ризиком ускладнень.

  

Які оперативні втручання проводяться в МЦ Медікавер: 

- Ендоскопічна операція придаткових пазух носа;

- Ендоскопічна функціональна операція придаткових пазух носа з корекцією носової перегородки;

- Ендоскопічна операція перегородки носа;

- Корекція носових раковин;

- Видалення абсцесу або гематоми носа;

- Функціональна ендоскопічна хірургія пазух;

- Корекція перегородки носа під загальним наркозом;

- Корекція носової перегородки та корінців;

- Промивання навколоносових пазух за допомогою мікродебридера.

  

Ендоскопічна операція придаткових пазух носа 

Операція полягає в ендоскопічному та повному видаленні етмоїдних клітин (передньої та задньої). Ціна в СПЕЦІАЛЬНІЙ ПРОПОЗИЦІЇ включає: процедуру, анестезію та перебування.

Функціональна ендоскопічна операція придаткових пазух носа з корекцією перегородки носа - перевірка.

Ендоскопічна хірургія пазух (FESS, FEOZ) та операція перегородки носа - це сучасний метод лікування хронічного гаймориту. Оператор має можливість дуже точно керувати інструментами завдяки можливості постійного спостереження за полем обробки на моніторі.

  

Ендоскопічна операція перегородки носа - перевірка

Ендоскопічна носова септопластика в даний час є найбільш ефективною і щадною для пацієнта операцією перегородки носа. Основною метою операції на перегородці носа є відновлення прохідності носа та відновлення правильних анатомо -фізіологічних умов у носі.

  

Корекція носових раковин 

Процедура передбачає введення тонкої голки лазера під поверхню слизової. Коагуляція протягом декількох секунд зменшує ріст тканин з корінцем і покращує прохідність носових порожнин.

  

Видалення абсцесу або гематоми носа 

Процедура полягає в проколі або розрізанні абсцесу або гематоми в перегородці носа. На зміненому місці встановлюється фільтр або злив. Лікування стосується лише абсцесу або гематоми всередині носової перегородки.

  

Функціональна ендоскопічна операція на пазусі 

Операція передбачає ендоскопічне видалення запальних змін та відновлення належного дренажу та вентиляції навколоносових пазух.

 

Корекція перегородки носа під загальним наркозом 

Операція передбачає хірургічну корекцію хрящової та кісткової перегородки носа. Основною метою операції є відновлення прохідності носа та відновлення належних анатомо - фізіологічних умов у носі.

 

Корекція носової перегородки та закрутки 

Операція полягає в хірургічній корекції хрящової та кісткової частини носової перегородки (септопластика) з хірургічним зменшенням гіпертрофованих нижніх раковин (конхопластика).

 

Для запису на консультацію звертайтесь за телефоном 0 800 305 911.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже