Пренатальний скринінг вагітних

Вагітна жінка повинна пройти низку пренатальних скринінгів впродовж вагітності, щоб переконатись, що вона не підпадає в групу ризиків, в якій можлива наявність хромосомних патологій плода та інших ускладнень вагітності, таких як прееклампсія, затримка росту плода, передчасні пологи. 

Кожній майбутній мамі рекомендуємо здавати золотий показник пренатальної діагностики - скринінг Астрая.

Програма "Астрая" (Astraia) - єдина міжнародна програма пренатальної діагностики хромосомної патології плода.

Комбінований скринінг "Астрая" І триместру - проводиться з 11 тижнів 1 день по 13 тижнів 6 днів.

 

Що входить у скринінг?

Сюди входять ультразвукове дослідження, біохімічний аналіз крові, а також враховується вік, анамнез вагітної, стан її здоров'я, вага, артеріальний тиск.

При ультразвуковому обстеженні лікар оцінює особливі маркери: ознаки, зміна яких може вказати на підвищену ймовірність патології, а також проводить детальну оцінку анатомії плода для виключення критичних вад розвитку.

 

Другий скринінг рекомендовано проходити з 18 по 22 тиждень вагітності.

Якщо ви пройшли інформативний скринінг в І триместрі (Астрая), тоді скринінг ІІ триместру включає детальне ультразвукове обстеження плода та аналіз крові на альфа-фетопротеїн (АФП).

Якщо ж ви, з якихось причин, не пройшли скринінг в І триместрі - показаний розширений скринінг ІІ триместру за допомогою програми Астрая, який включає детальне ультразвукове обстеження та аналіз крові на хоріонічний гонадотропін людини (ХГЛ, hCG), альфа-фетопротеїн (АФП, AFP), вільний естріол (uE3).

УЗД на цих термінах дозволяє оцінити особливості розвитку всіх систем плода, проаналізувати стан кісток кінцівок, хребта, шлунка, сечового міхура, серця, ЦНС та інших органів. 

Також на цьому терміні вагітності можна спрогнозувати ризик передчасних пологів і попередити їх, вибравши правильну лікувальну тактику.

 

Лікарі пренатальної діагностики Медікавер допоможуть кожній мамі якісно пройти всі необхідні дослідження.

 

Для запису на візит звертайтесь за телефоном 0 800 305 911 або залишайте заявку на сайті.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже