Школа майбутнього батьківства

Ми готові поділитися з Вами: як підготуватися до пологів, де народжувати, як доглядати за новонародженим, як налагодити грудне вигодовування без болі малюку та мамі?

 

Новий цикл Школи майбутнього батьківства від Медікавер.

Ми оновили наш формат, саме тому кожна пара отримає не лише масу цікавих теоретичних знань від наших лекторів, а й практичні заняття.

 

Обіцяємо, що буде пізнавально та дещо розважально!

Вперше - симулятор пологів на лекції, що допоможе кожній майбутній мамі взнати про процес народження малюка трохи більше.

 

Розклад лекцій:

1 лекція - 5 жовтня - «Моя вагітність», лектор - Олена Жемела, лікар акушер-гінеколог, провідний спеціаліст Медікавер Україна.

2 лекція - 12 жовтня - «Все, що потрібно знати про психологічний стан під час вагітності та після пологів», Кулик Юлія, психолог, лікар-психіатр, співзасновниця громадської ініціативи підтримки сімей, які стикаються з перинатальною депресією «Дбайливо до себе».

Тренерка проєктів для лікарів від ГО Асоціація батьків передчасно народжених дітей «Ранні пташки».

3 лекція - 19 жовтня - «Пологи на відмінно», Надіжко Вальдемар, лікар акушер-гінеколог, завідувач пологового відділення в Першому медичному об’єднанні Львова.

4 лекція - 26 жовтня - «Грудне вигодовування: від теорії до практики», Соколенко Ганна, консультант з питань грудного вигодовування Медікавер Україна.

5 лекція - 2 листопада - «Теорія і практика про фізичні вправи під час та після вагітності», Ревть-Іванів Сюзанна, фізичний терапевт, інструктор з пілатесу, тренер жінок під час вагітності і після пологів.

6 лекція - 9 листопада - «Гармонія харчування під час вагітності», Гримак Соломія, лікар гастроентеролог Медікавер Україна.

7 лекція - 16 листопада - «Супер-батьки. Вакцинація», Іськів Мар’яна, лікар-педіатр, провідний спеціаліст Медікавер Україна.

   

Цей цикл буде корисним та цікавим майбутній мамі та татусю, незважаючи на термін вагітності.

Приємний бонус - по закінченню школи кожна пара отримує сертифікат на безкоштовний візит до педіатра!

  

Де і коли? 

Щотижня, Медичний центр «Медікавер» за адресою вул. Антоновича, 102 о 16 годині.

Лекції проходитимуть лише в ОФЛАЙН форматі.

   

Ціна однієї лекції - 400 грн

Діє АКЦІЯ 6+1 в подарунок за ціною 2800 грн.

 

Для запису звертайтесь за телефоном 0 800 305 911.

0 800 305 911

  

Схожі новини