Сутності здоров'я та різних його аспектів #1

Сутності здоров'я та різних його аспектів

У лікарні Medicover ми надаємо послуги з оплатою, послуги Medicover, NHF та медичні поліси інших страховиків.

Нижче ви знайдете інформацію про те, як виглядає прийом у лікарню. Ви також дізнаєтесь, як можна розширити сферу дії вашої картки за допомогою послуг лікарні.

Якщо у вас є картка Medicover, яка включає госпіталізацію до лікарні Medicover, ви не несете витрат на лікування (відповідно до обсягу вашої картки). Особи з карткою Medicover, яка не включає лікарняну допомогу, отримують знижку 15% на госпіталізацію та 5% знижку на пологи.

Перевірте, чи міститься ваша госпіталізація на картці:

  • за допомогою он-лайн веб-програми  Medicover,
  • надіславши запит до відділу обслуговування клієнтів  dok@medicover.ua,

УВАГА! Якщо вам потрібна термінова допомога - телефонуйте HOT LINE 500 900 999

ПОКРОКОВЕ ПРИЙНЯТТЯ ДО ЛІКАРНІ

  1. Запишіть зустріч на прийом до лікаря в Центр Медікавер за направленням за телефоном  500 900 999.
  2. Запишіть зустріч на кваліфікований візит до обраного фахівця лікарні Medicover за телефоном: 500 900 999.
  3. Візьміть попередні результати тестування та зверніться до лікарні для відвідин кваліфікації.
  4. Під час візиту до лікарняного консультаційного центру, ваш лікар обговорить ваше здоров'я, проінформує вас про методи лікування та можливі ризики, пов'язані з лікуванням. разом з вами він прийматиме рішення щодо необхідних остежень, процедур та курсу гсопіталізації. Далі лікар видасть кваліфікаційну карту лікарняногго лікування, яка містить: хірургічні процедури, вказані лікарем, тривалість перебування в лікарні та інші рекомендації щодо госпіталіазації.
  5. Кваліфікація означає, що витрати на госпіталізацію покриваються компанією Medicover. Необхідно підписати договір, який включає умови госпіталізації: (угода про дитину, угода про дорослих, угода про доставку)
  6. Наступний етап - зустріч з анестезіологом. Мета цього візиту - провести коротке інтерв'ю, на основі якого лікар обере відповідний метод наркозу для операції.
  7. Після цього візиту ми запрошуємо Вас до Координатора лікарняної допомоги, який покаже вам лікарню, пояснить умови прийому та перебування, завершить формальності.
  8. Залишилося лише почекати дня операції, який ми підтвердимо по телефону.

Схоже