Медогляд для дітей та підлітків

Підготовка до школи чи університету - це хвилюючий процес для кожного. Обрати красивий ранець, зошити та форму, яку носитимеш щодня і звісно ж, подбати про стан свого організму перед новим семестром.

Регулярний огляд у лікаря перед навчальними буднями дозволяє турбуватись про здоров’я дитини, своєчасно знайти та усунути первинну причину захворювання, якщо таке діагностовано.

Медичний чек-ап до навчання від Медікавер - це не лише необхідна довідка у навчальний заклад, це комплексне обстеження, яке дозволяє батькам бути спокійними за здоров’я  своєї дитини завжди.

Записатись на консультацію

Для того, щоб розпочати навчання, батьки школярика або дорослий студент повинні надати до навчального закладу довідку, яка підтверджує відсутність протипоказань щодо здоров’я для проходження навчання.

Підготовку до нового навчального року слід проводити заздалегідь. Щоб ваша дитина без труднощів розпочала навчальний рік у вересні, давайте влітку подбаємо про хороші умови, медичні обстеження та аксесуари для навчання. 

Кілька корисних порад для батьків від наших лікарів Медичного центру Медікавер!

 

МЕДИЧНІ ОГЛЯДИ ПЕРЕД НОВИМ НАВЧАЛЬНИМ РОКОМ

Перед початком навчального року дитина чи підліток має пройти профілактичний огляд. Педіатр надасть необхідну для школи довідку, в якій, зокрема, зазначить групу для занять фізичною культурою. Крім того, потрібно оновити Карту профілактичних щеплень, якщо дитина отримала нові.

 

ЯКІ МЕДИЧНІ ДОВІДКИ ПОТРІБНІ ДИТИНІ ДО ШКОЛИ?

ДОВІДКА ФОРМИ № 086-1/о                                                                                                                                    ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ОБОВ'ЯЗКОВОГО МЕДИЧНОГО ПРОФІЛАКТИЧНОГО ОГЛЯДУ ЛІКАР ЗАЗНАЧАЄ:

  • прізвище та ім’я дитини, дату її народження і стать;
  • місце проживання дитини, телефон батьків;
  • найменування загальноосвітнього навчального закладу, клас;
  • дату проведення обов’язкового медичного профілактичного огляду (а також дату попереднього профогляду і рекомендовану дату наступного);
  • висновок про стан здоров’я дитини (якщо школярик має певне захворювання, то за рішенням одного з батьків,  в цій довідці може бути зроблено відповідний запис);
  • групу для занять фізичною культурою;
  • рекомендації щодо вибору парти, за якою повинна сидіти дитина, а також можливість занять у спортивній секції.

ДОВІДКА ФОРМИ № 063/О                                                                                                                                      КАРТА ПРОФІЛАКТИЧНИХ ЩЕПЛЕНЬ

Ця довідка містить інформацію про проведення вакцинації чи ревакцинації, а також здійснення туберкулінових проб. Дані з цієї довідки дозволять медичним працівникам навчальних закладів ознайомитись з наявністю чи відсутністю щеплень у конкретної дитини.

Якщо дитина була вакцинована вчасно згідно Календаря профілактичних щеплень, то  з 7 до 14 років їй не проводитимуть вакцинацію чи ревакцинацію. Відповідно, дані у карті профілактичних щеплень не оновлюються і довідки не потрібно.

Водночас, у школі можуть попросити принести довідку про щеплення, якщо у навчальному закладі немає таких даних дитини (наприклад, ви перейшли у нову школу). Так само довідка буде потрібна, якщо вашій дитині робили щеплення - планові чи відтермінован, а також рекомендовані.

Профілактичний візит до вашого лікаря - чудова нагода проконсультуватись  щодо профілактики захворювань у школі, фізичного навантаження та здорового харчування.

Готуєтесь до вступу до вищого навчального закладу? 

Без довідки про медичний огляд ніяк не обійтися.

У Медичному центрі Медікавер можна пройти огляд з видачею довідки № 086/о «Медична довідка (лікарський консультаційний висновок), за приємною ціною та із найменшими затратами часу, всього за 1 день! 

Програма "Здорова дитина" включає консультації лікарів, яких буде підібрано індивідуально у відповідності до віку й пакетів послуг:

  • Пакет консультацій "Школа/Садочок"
  • Пакет консультацій "Абітурієнт"

Підготовка до школи - це чудовий спосіб потурбуватись про здоров’я своєї дитини і перевірити стан її організму.

Здорова дитина - це щаслива дитина.

Маємо чудову новину! Чек-ап “Здорова дитина” по спекотній ціні!  

 

Подбай про здоров’я дитини разом із нами!

Для запису звертайтесь за телефоном 0 800 305 911, або реєструйтесь у формі на сайті онлайн 

Спеціальні пакетні пропозиції можна отримати в мережі МЦ Медікавер за адресами:

  • м. Львів., вул. Антоновича, 102
  • м. Львів., вул. Стрийська, 204
  • м. Ужгород, вул. Вілмоша Ковача, 17 

Записатись на консультацію

Схожі новини