Прес-реліз

Де закінчується амбулаторна гінекологія і починається репродуктологія?

Напередодні ми спільно шукали відповіді на це складне запитання із провідними лікарями-експертами напрямку гінекології і репродуктології медичної мережі Медікавер та лікарями – фахівцями в галузі жіночого здоров’я і репродуктивної медицини, для яких пріоритетом  є постійний саморозвиток і вдосконалення, - адже саме тому вони взяли участь в роботі онлайн конференції, яка відбулася за підтримки медичної лабораторії Сінево, фармацевтичної компанії Organon та компанії Abbott 9 червня 2021 року в медичному центрі Медікавер у Львові на вул. Антоновича 102. 

Було розглянуто низку важливих проблем, зокрема:

  • ведення вагітностей високого ризику і тих, що стали результатом запліднення in vitro;
  • ендометріоз як перепона на шляху до мрії і оптимальна тактика ведення пацієнток залежно від ситуації та репродуктивних планів з використанням усіх можливих на сьогоднішній день консервативних і хірургічних підходів;
  • синдром передчасного виснаження яйників – аспекти діагностики і тактики в різних клінічних ситуаціях;
  • 3D УЗД в гінекології– переваги і обмеження методу, діагностика аномалій матки, аденоміоз, патологія ендометрію та їх роль в плануванні успішної вагітності, окремі складні клінічні випадки;
  • УЗД ранньої вагітності – як і коли саме, шляхи уникнення помилок і оптимальні терміни проведення; 
  • невдалі спроби ЗІВ – яким чином виявити можливі ризики і уникнути підводних каменів при плануванні і проведенні наступної програми.

Дякуємо лекторам-експертам за приділений час і щире бажання ділитися досвідом і спільно рухатися до мети – здійснення заповітної мрії багатьох подружніх пар про щасливе материнство і батьківство! Дякуємо учасникам за їх внесок і невтомну працю на благо жіночого здоров’я! Нові життя стають результатом ваших зусиль і кропіткої праці, нові оченята бачать світ, нові усмішки дарують радість! 

Експерти медичної мережі Медікавер завжди готові надавати фахову консультативну і медичну допомогу в питаннях жіночого здоров’я та репродуктології усім, хто її потребують, як лікарям акушерам-гінекологам, які стикаються із складними випадками під час роботи, так і майбутнім батькам на шляху до здійснення мрії про маля. 

І все ж, де закінчується амбулаторна гінекологія і починається репродуктологія? Чіткої межі між ними немає, тож ми завжди повинні робити більше, докладати максимальних зусиль, працювати спільно і злагоджено для покращення якості надання допомоги нашим пацієнткам!

Схожі новини