МЕДІКАВЕР ВИСТУПАЄ ЗА ВРЕГУЛЮВАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ В СФЕРІ ДОПОМІЖНИХ РЕПРОДУКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ #1

МЕДІКАВЕР ВИСТУПАЄ ЗА ВРЕГУЛЮВАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ В СФЕРІ ДОПОМІЖНИХ РЕПРОДУКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Медичний центр «Інтерсоно» Міжнародної мережі медичних закладів Медікавер підтримує ініціативу Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ), яка спільно з представниками профільних комітетів Верховної Ради підготувала Проект Закону України «Про допоміжні репродуктивні технології».

Здоров’я та благополуччя пацієнтів є головним пріоритетом діяльності Медікавер. Нам важливо, щоби всі медичні заклади України відповідали сучасним стандартам медицини та у наданні послуг дотримувалися встановлених законодавством норм. Державні органи, зі свого боку, повинні контролювати процеси, що відбуваються на медичному ринку країни, та мати інструменти впливу на недобросовісних гравців ринку, діяльність яких ряснить скандалами та кидає тінь на решту лікарів.

Центри репродуктології, які входять до Міжнародної мережі Медікавер Fertility, працюють за європейськими стандартами якості. Кожен із 19 центрів, розташованих у п’яти країнах світу, щороку проходить Міжнародну сертифікацію та супервізію провідного ембріолога Ізраїлю. Робота всіх медичних закладів Медікавер Fertility є строго регламентованою. Кожен пацієнт може бути впевненим, що у Медичних центрах мережі Медікавер завжди отримає висококваліфіковану медичну допомогу та бездоганний сервіс.

Як єдиний профільний медичний європейський інвестор в Україні Медікавер зацікавлений у реформуванні та врегулюванні правового поля в цій області. Наші фахівці мають 17-річний досвід роботи в сфері допоміжних репродуктивних технологій, їхні знання є цінними для законотворення. Захищаючи, у першу чергу, права українських пацієнтів, Медікавер вважає, зокрема, що право застосовувати допоміжні репродуктивні технології (ДРТ) повинні мати лише заклади охорони здоров’я першої та вищої акредитаційних категорій, а здійснювати донацію ембріонів, залучати сурогатних матерів та працювати з репродуктивними тканинами – лише вищої акредитаційної категорії. Ця поправка унеможливить роботу в сфері ДРТ медичних закладів, котрі не мають належних умов праці, обладнання, відповідної кваліфікації працівників та надають послуги у непристосованому приміщенні, розміщеному на 100 м2 житлового будинку.

З турботою за здоров’я українських жінок, котрі вирішили стати сурогатними мамами, фахівці Медікавер пропонують ввести вікове обмеження –до 39 років (на противагу 55 – які зазначені у Проекті Закону «Про допоміжні репродуктивні технології»). Також Україна вже давно потребує мати спільну базу сурогатних мам та донорів, що дозволить контролювати частоту вагітностей сурогатних мам та стан їхнього здоров’я. В Україні мережа Медікавер Fertility представлена трьома Центрами репродуктології: два з них працюють у Львові та Ужгороді (Медичні центри «Інтерсоно Медікавер Group»), а третій – Центр репродуктології Медікавер Fertility – відкрився наприкінці травня в Дніпрі. Кумулятивний відсоток настання вагітності в наших центрах є одним із найвищих у Європі і складає 87%. Тобто майже дев’яносто зі ста подружь, яке звертаються до фахівців Медікавер Fertility, стають батьками. При застосуванні програм запліднення in vitro клінічна вагітність настає у 61% жінок.

Детальніше про Медікавер в Україні:

https://medicover.com.ua/uk

http://medicoverfertility.com.ua

Схоже