Нові експерти в команді

Слідкувати за своїм ендокринним здоров'ям необхідно кожному. Адже діабет - це хвороба цивілізацій, з якою щороку стикається все більша частина населення.

Діабет - це хронічне захворювання, яке практично неможливо вилікувати і потрібно ретельно стежити за своїм здоров'ям.

Саме тому в нашій команді ендокринологів Медичних центрів Медікавер відбулось посилення!

Новий очільник напрямку, доктор медичних наук, провідний лікар-ендокринолог з багаторічним стажем, яка знає все про діабет та інші ендокринні захворювання, професор Урбанович Аліна Мечиславівна.

Аліна Мечиславівна має 25 років практичного досвіду, є членом Європейської асоціації з вивчення діабету (EASD) та Європейської асоціації ендокринологів (ESC), також професор Урбанович проходила стажування в Ягеллонському Університеті в Кракові, стажування з клінічної діабетології Університет Сент-Ендрюса в Великобританії, курси з клінічної ендокринології EFES, м.Дельфі в Греції. 

Аліна Мечиславівна виконує експертну роботу в МОЗ України з напрямку ‘’Ендокринологія’’, автор численних публікацій, організатор та доповідач численних конференцій, майстер-класів, тренінгів на теренах України та за кордоном.

У команді з нашими досвідченими лікарями-ендокринологами, кожен пацієнт отримує змістовну консультацію та подальші кроки в обстеженні та лікуванні.

Наша ендокринна система - це один із пазлів всього організму, який потребує контролю, щоб ми могли відчувати себе здорово.

  

Аліна Мечиславівна проводить консультативний прийом та лікує наступні захворювання:

хвороби щитоподібної залози у різні вікові періоди: ендемічний зоб, аутоімунний тиреоїдит тощо

цукровий діабет та предіабет

ожиріння

розлади харчової поведінки

захворювання надниркових  залоз

розлади гіпоталамо-гіпофізарної системи

порушення метаболізму кальцію, остеопороз

патології репродуктивної системи, пов’язані з ендокринною дисфункцією

Основний принцип лікування ендокринних захворювань - це досягнення фізіологічних норм у гормональній регуляції функцій організму. Більшість ендокринних захворювань є хронічними, однак при вчасній діагностиці та лікуванні зберігається висока якість життя.

Аліна Мечиславівна надає високопрофесійну медичну допомогу європейського рівня, використовуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

 

Для запису на консультацію лікаря звертайтесь за телефоном 0 800 305 911.

 

Дізнатись більше про діабет та ожиріння можете на нашому сайті у статтях:

Стоп, діабет

Як перетворити їжу в джерело енергії, а не зайві кілограми?

Схожі новини