Діагностика патології молочних залоз

Ви завжди турбувалися про своє здоров’я, але вас насторожила якась інформація і ви зайшли сюди дізнатися про первинну діагностику. Або ви тут через ущільнення в грудях, яке знайшли самі, можливо, вже проводили обстеження  мамографію чи УЗД молочних залоз і вам встановили  попередній діагноз. Або ж ви на початку шляху і підозрюєте гірше. Ви читаєте статті, шукаєте відповіді на форумах і все ж почуваєтесь розгублено.

Наше завдання – пояснити, допомогти подолати сумніви і визначитися з діагнозом.

 

Які методи діагностики здоров’я грудей існують? 

Перший і основний -  це огляд онкомамолога,  котрий складе ваш клінічний маршрут і визначить найнеобхідніші обстеження для верифікації точного діагнозу.

 

УЗД  грудних залоз –  безболісний, безпечний метод дослідження. 

Мамографія – рентгенівське дослідження молочних залоз. За допомогою цифрового рентгенапарата ми бачимо зміни в тканинах розмірами від 0,3 мм, в тому числі, які не дають ніяких симптомів. Мамографія незамінна в діагностиці передпухлинних станів і ранніх стадій раку грудної залози. 

Магнітноядерний резонанс – виявляє надзвичайно малі утвори, використовується для уточнення інформації отриманої при проведенні ( УЗД, Мамографії).

 

При верифікації утворів використовуємо:

Пункційну біопсію – (є кілька варіантів- тонкоголкова, ексцизійна, трепанобіопсія), маніпуляція, коли з “підозрілої” ділянки беруть зразки клітин для наступного аналізу - цитологія, гістологія.

Імуногістохімія – виявлення особливих білкових пухлин (антигенів) за допомогою спеціальних реакцій з антитілами. Ми не лише встановлюємо різновидність пухлини, а й оцінюємо ступінь її злоякісності, здатність до росту і поширення, залежність від гормонів, чутливість до хіміотерапії,  якщо в цьому є потреба. 

Заключний діагноз ставить – онкомамолог.

 

Об′єм оперативних втручань

Всі різновиди біопсій (пункційна, трепанобіопсія, аспіраційна), тобто повний спектр морфологічної верифікації утворів грудних залоз для постановки точного діагнозу.

Видалення доброякісних утворів (фіброаденом, атером, ліпом, геморагічних кіст, тератом).

Проведення секторальних резекцій ( хвороба Мінца-внутріпротокова папілома, суспектні стани).

Радикальні оперативні втручання при онкологічних захворюваннях - лампектомії, радикальні секторальні резекції, радикальні мастектомії.

 

Абсолютно весь спектр пластичних операції:

Операція «Джолі» коли при виявленні мутованого/дефектного гену BRCA1 виконується субкутанна мастектомія з одномоментним протезуванням силіконовими імплантами

Відновлення об’ємів після радикальних мастектомій

Корекція форми грудей під час доброякісних видаленнях  

Пластичні та реконструктивні операції направлені на усунення психологічного дискомфорту пацієнток.

  

Всі доопераційні обстеження та хірургічні втручання виконуються згідно всіх європейських стандартів та Національної онкологічної мережі США (NCCN).

  

Здорові груди - це необхідність кожної жінки.

Для запису на консультацію до онкомамолога звертайтесь за телефоном 0 800 305 911. 

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже