Моя мама - мій герой

Кожна мама для своєї дитини - це надійна опора та друг, вірний порадник та захист від усіх бід. З перших днів життя мамине тепло та запах дозволяють малюку відчувати себе спокійно, і  щодня цей невидимий зв’язок тільки міцнішає.

Саме матуся знає коли ти зробив перші кроки, вимовив перше слово і пішов у перший клас. Вона не шкодувала себе безсонними ночами, коли в тебе різались зуби і ти вимагав її увагу. Вона завжди поруч, якщо дитина  цього потребує : і в час її перемог, і в час падінь.

Хто, як не мама, знає як краще?

Часто кажуть, що людина не має надсили та фантастичних здібностей, але як пояснити той факт, що мамина любов - це твій захисний шар від усіх, така міцна і безкорисна любов впродовж всього життя.

Для мами не існує важких задач - чи то перемога на олімпіаді, чи безсонні ночі з пошуком саме тої сукні для весілля.

Матуся - це наш оберіг! Чуйна, мудра, ласкава і така рідна жінка поруч. Бути мамою нелегко, це титанічна робота та зусилля. Знайти той баланс між добротою і суворістю, між правдою і несправедливістю до своєї дитини. З мамою завжди класно разом, чи то прогулянка в парку, чи піти до лікаря. В книжках чи фільмах часто змальовують супергероїв, забуваючи, що насправді  кожна Мама - це герой! Вона вміє все, та навіть більше. 

Любити та жертвувати собою всі 9 місяців вагітності, аби потім оберігати на навчати свою дитину все життя!

З мамою не страшно падати, помилятись та втрачати рівновагу. Мама завжди знайде правильне слово, завжди допоможе і посумує з тобою.

В цей світлий травневий день ми хочемо привітати усіх жінок з днем Матері!

Матусі - Ви наша сила та гордість. Кожна з Вас заслуговує на всі нагороди світу та підтримку своїх близьких. Ви дивовижні і мудрі, ласкаві та мужні, кохані та натхненні. Ви - гордість для Ваших дітей.

Бажаємо кожній міцного здоров’я, родинного затишку та усмішок ваших дітей.

Нехай усі незгоди минають Вас стороною і тільки рідні оченята вашої дитини щодня промовляють до Вас “ Матуся, я тебе люблю”

Зі святом Вас дорогі мами!

Схоже