РОЗІГРАШ НА СТОРІНЦІ МЕДІКАВЕР У FACEBOOK #1

РОЗІГРАШ НА СТОРІНЦІ МЕДІКАВЕР У FACEBOOK

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1.Організатор розіграшу на Facebook сторінці Медікавер Україна: ПП «МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР «ІНТЕРСОНО», місцезнаходження якого – м. Львів, вул. Антоновича, 102 (далі Інтерсоно).

2. СТРОК ТА ТЕРИТОРІЯ ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ

2.1. Термін дії акції – з 25.07.2018р. - 27.07.2018р.

2.2. Взяти участь в розіграші можна на Facebook сторінці Медікавер Україна.

3. УЧАСТЬ В АКЦІЇ

3.1. Взяти участь в розіграші може, будь-яка людина, яка завітає на Facebook сторінку Медікавер Україна та виконає всі умови розіграшу.

4. УМОВИ АКЦІЇ

4.1. Оформити підписку на профіль.

4.2. Дати правильну відповідь на задане питання в публікації.

4.3. Тривалість проведення розіграшу – 3 дні.

4.4. Вибір переможницю(ка) – random.org.

4.5. Переможець(ниця) розіграшу матиме можливість отримати в подарунок брендовану парасолю.

5. ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА АКЦІЇ

5.1.Інформування про Офіційні правила розіграшу здійснюється за допомогою розміщення інформації Інтерсоно (куток споживача) та на сайті www.intersono.ua.

5.2.Інформація щодо умов акції надається за телефоном контакт-центру Інтерсоно у Львові 0 (800) 305 911 з 09:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю протягом усього періоду існування акції.

6. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

6.1.Учасник акції підтверджує і гарантує, що вся надана ним інформація є достовірною.

6.2.Добровільно надаючи персональні дані про себе, учасник акції підтверджує свою згоду на збір, зберігання, використання, обробку даних для цілей акції Інтерсоно.

6.3.Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», володільцем бази персональних даних є Інтерсоно.

7. ІНШІ УМОВИ

7.1.Відповідно до вимог ст. 634 Цивільного кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору. Своєю участю у акції кожен учасник акції свідчить і підтверджує, що ознайомлений і повністю згоден з цими Правилами акції, буде їх дотримуватись та зобов’язується їх виконувати, що він ознайомлений з правами, які стосуються обробки та зберігання його персональних даних.

Головний лікар                                                                                                                                          Р.І. Червак

Схоже