ШКОЛА ВАКЦИНАЦІЇ У МЕДІКАВЕР #1

ШКОЛА ВАКЦИНАЦІЇ У МЕДІКАВЕР

Медичний центр Медікавер та Громадська організація «Батьки за вакцинацію» 20 березня 2018 року відкривають Школу вакцинації у Медікавер.Тема першої зустрічі – «Вакцинація в Україні: що потрібно знати, щоб сказати ТАК?». У ній очікується участь близько 60 лікарів-педіатрів та сімейних лікарів.

Питання імунізації упродовж останніх двадцяти п’яти років є одним із найдискутованіших у нашому суспільстві. Щодня ми чуємо заклик, думку чи антивакцинальний «аргумент», який змушує знов-і-знов «обнулятися» та йти фактами доказової медицини, щоби переконатися у непохитності позиції Всесвітньої організації охорони здоров’я – вакцинація є єдиним способом запобігти поширенню інфекцій.

Лікарям першої ланки медицини доводиться найважче. Вони – перші, хто повинен утримати удар антивакцинальних настроїв. Знайти потрібні аргументи, приклади, докази, зуміти достукатися до кожних мами та батька, підібрати ключик до всіх, незалежно від рівня освіти, культури, виховання, релігійних та інших переконань.

Саме тому на першу зустріч Школи вакцинації у Медікавер ми запрошуємо лікарів-педіатрів та сімейних лікарів. Участь для них є безкоштовною. А «вхідним квитком» є лише попередня реєстрація: https://goo.gl/forms/p9WrJgbEIvUiifJS2

Програма першої зустрічі Школи вакцинації у Медікавер

13:00 – 14:00 _ Реєстрація учасників та екскурсія Медичним центром Медікавер із відвідуванням вакцинального кабінету.

14:00 – 14:30 _ «Вакцинація: коли українці надають перевагу приватним медичним закладам?» – Мирослава Децик, завідуюча лікувально-консультаційним відділенням та в. о. заступника головного лікаря з медичної роботи МЦ Медікавер.

14:30 – 15:10 _ «Лікарі як агенти змін з вакцинації» – Тимофій Бадіков, голова правління ГО «Батьки за вакцинацію».

15:10 – 16:00 _ «Як не заблукати в павутинні інформації щодо вакцинації» – Федір Лапій, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії ім. П. Шупика, експерт МОЗ України за напрямком «Інфекційні хвороби».

16:00 – 17:00 _ «Міжнародний консенсус: алергічні реакції на вакцини» – Марта Ломіковська, лікар клінічний імунолог, алерголог МЦ Медікавер, асистент кафедри клінічної імунології та алергології ЛНМУ ім. Д. Галицького.

Схоже