ТРЕНІНГ «ВІТРИФІКАЦІЯ ТА ВІДТАЮВАННЯ ООЦИТІВ» В РАМКАХ МІЖНАРОДНОЇ ЕМБРІОЛОГІЧНОЇ ШКОЛИ МЕДІКАВЕР АКАДЕМІЇ #1

ТРЕНІНГ «ВІТРИФІКАЦІЯ ТА ВІДТАЮВАННЯ ООЦИТІВ» В РАМКАХ МІЖНАРОДНОЇ ЕМБРІОЛОГІЧНОЇ ШКОЛИ МЕДІКАВЕР АКАДЕМІЇ

11-12 жовтня у Медичному центрі Медікавер у Львові (вул. Антоновича, 102) відбудеться Міжнародна Ембріологічна Школа, в рамках якої пройде практичний тренінг «Вітрифікація та Відтаювання ооцитів». Міжнародна Ембріологічна Школа є спільним проектом First Egg Bank та Медікавер Академії і має на меті розвиток знань та практичних навичок в українських ембріологів. Захід підтримала міжнародна компанія Kitazato Dibimed в особі її українського представника – ТОВ «Хімлаборреактив».

У перший день Школи відбудеться обговорення методик вітрифікації й відтаювання ооцитів та визначення ролі ембріологічної лабораторії у підготовці вітрифікованого донорського матеріалу для транспортування пацієнтам чи партнерським клінікам. А також круглий стіл за участю ембріолога-супервайзера Міжнародної мережі Медікавер Fertility Анат Сафран (Anat Safran).

У другий день Школи, під час тренінгу, учасники власноруч здійснять заморожування і відтаювання нативних донорських ооцитів та відпрацюють методику вітрифікації.

Почесним гостем Школи виступить офіційний тренер компанії Kitazato-Dibimed – Лаура Заморано (Laura Zamorano). Лаура здобула ступінь магістра біології в Університеті Мурсії (Іспанія), згодом отримала грант від Університету Okayama в Японії. Працювала в клініках Женеви (Vivo Clinic), Мадриду (Montepríncipe Hospital) та Валенсії (IVI). Зараз Лаура надає технічну підтримку та проводить практикуми в сфері вітрифікації ооцитів для клінік ДРТ та ембріологів у всьому світі.

Участь у Школі вже підтвердили міжнародні партнери First Egg Bank – ембріологи з Австрії (Wunschbaby Institut Feichtinger), Аргентини (Halitus Instituto Medico) та Панами (IVF Panama).

Запрошуємо долучитись до Школи й українських колег. Реєстрація відкрита за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwhX6cJB6FcescVkrv14Ua5LM9tcnV03DtTICejHSDzMWDAw/viewform

Вартість участі – 3300 грн.

Кількість місць обмежена.

Офіційні мови Школи: англійська та українська.

Програма Міжнародної Ембріологічної Школи

Четвер, 11 жовтня 2018

Лекції

09:30 – 10:00 Реєстрація учасників. Кава-брейк.

10:00 – 10:10 Відкриття Міжнародної Ембріологічної Школи. Уляна Дорофеєва, медичний директор «Інтерсоно Медікавер Group» (Львів, Україна), Роксолана Радкевич, керівника ембріологічної лабораторії «Інтерсоно Медікавер Group» (Львів, Україна).

10:10 –11:00 Теоретичні основи вітрифікації ооцита. Використання протоколу Кітазато для вітрифікації та відтаювання ооцитів. Роксолана Радкевич, керівник ембріологічної лабораторії «Інтерсоно Медікавер Group» (Львів, Україна).

11:00 – 14:00 Презентація. Вітрифікація як платформа для нових методів лікування непліддя. Практика в ембріологічній лабораторії: тренінг із техніки вітрифікації та відтаювання ооцитів. Лаура Заморано (Laura Zamorano), ембріолог Kitazato Dibimed.

14:00 – 15:00 Обід.

15:00 – 16:00 First Egg Bank. Основи функціонування Банку яйцеклітин. Міжнародний досвід. Уляна Дорофеєва, медичний директор «Інтерсоно Медікавер Group» (Львів, Україна)

16:00 – 16:45 Транспортування вітрифікованих ооцитів та сперми з лабораторії до пацієнта. Легальні аспекти та досвід транспортування до країн Європейського Союзу, США, Азії. Петро Гура, керівник відділу логістики вітрифікованого донорського матеріалу «Інтерсоно Медікавер Group» (Львів, Україна).

16:45 – 18:00 Круглий стіл з Анат Сафран (Anat Safran) – ембріологом-супарвайзером Міжнародної мережі Медікавер Fertility.

19:00 Вечеря.

П’ятниця , 12 жовтня 2018

Тренінг «Вітрифікація та відтаювання ооцитів»

10:30 – 11:00 Кава-брейк.

11:00 – 15:30 Практична частина ·

  • Демонстрація технік вітрифікації та відтаювання ооцитів. ·
  • Практичне виконання технік кріоконсервації та відтаювання ооцитів учасниками тренінгу. ·
  • Супервізія процесів вітрифікації–відтаювання та аналіз ключових етапів методики.

Проводить команда ембріологів МЦ «Інтерсоно Медікавер Group».

Місце: ембріологічна лабораторія «Інтерсоно Медікавер Group».

У вартість входять розхідні матеріали Kitazato Thawing Solutions VT-802 (TS, DS, WS) та вітрифіковані ооцити.

Додаткова інформація:

international@intersono.ua

(093) 473-91-76

Схоже