ЧЕТВЕРТА ШКОЛА ЦИТОЛОГІВ ПРОЙШЛА В МЕДИЧНОМУ ЦЕНТРІ МЕДІКАВЕР (ФОТОЗВІТ) #1

ЧЕТВЕРТА ШКОЛА ЦИТОЛОГІВ ПРОЙШЛА В МЕДИЧНОМУ ЦЕНТРІ МЕДІКАВЕР (ФОТОЗВІТ)

Традиційно у жовтні світ та Україна підтримують жінок, які стикнулись зі страшним діагнозом – раком молочної залози. Ця хвороба уражує кожну 8 жінку. Попередити захворювання неможливо. Єдиний оберіг – це рання діагностика, що гарантує ефективність лікування та повне одужання задля подальшого повноцінного життя.

У Мережі медичних закладів Медікавер в Україні 20 жовтня 2018 року розпочався місячник онкопревенції #Небайдужа. Отож, цілком закономірно, що темою Четвертої Школи цитологів Медікавер Академії, котра 25 жовтня пройшла в Медичному центрі Медікавер у форматі міжнародної конференції, стали «Цитологічні аспекти ранньої діагностики ракових захворювань у жінок».

На зустрічі поважні спікери поділилися досвідом у методах та підходах до ранньої діагностики ракових захворювань, розглянули ряд цитологічних препаратів, опрацювали на практиці важливі аспекти діагностики.

Конференц-зал ледь помістив усіх бажаючих дізнатися про нові можливості, які пропонують виробники лабораторного обладнання, а також перейняти досвід від фахівців із великим практичним стажем роботи. Зокрема медичний менеджер Motic Europe Крістіан Джаренс не тільки розповів про можливості мікроскопів нового покоління, але й продемонстрував їх на практиці.

Як усе відбувалось, дивіться у фотозвіті…

Схоже