ЩОБ УСЕ ПРОЙШЛО ДОБРЕ! МЕДІКАВЕР БУВ НА ДНІ НАРОДЖЕННЯ ЛЬВОВА #1

ЩОБ УСЕ ПРОЙШЛО ДОБРЕ! МЕДІКАВЕР БУВ НА ДНІ НАРОДЖЕННЯ ЛЬВОВА

Наш білий намет увесь час перебував у центрі уваги львів’ян та гостей міста. Особливо раділи Медікавер туристи з Польщі, де цей європейський медичний бренд вже є відомим, має високий рівень довіри й бездоганну репутацію.

Погода у вихідні сприяла святкуванню на відкритому повітрі. Було по-літньому тепло. Але сонце, спека, гучна музика та алкоголь (на жаль, без нього не обходилось) не всім пішли на користь. Кільком людям довелося нормалізувати тиск ліками.

Фахівці Медичного центру Медікавер допомагали усім потребуючим: обробляли ранки, клеїли пластирі на натерті взуттям стопи, промивали око, знімали гострий прояв алергії, накладали фіксуючу пов’язку на вивих, скеровували до травмпунктів людей із забоями від падіння на бруківку та просто спілкувалися. Багатьом людям у наш час не вистачає звичайної людської уваги та доброго слова.

За два дні 350 осіб поміряли артеріальний тиск у наметі Медікавер, близько 60 із них отримали ліки для покращення самопочуття, а 50 бажаючим видали скерування на лабораторне обстеження за акційною ціною.

І промоутери флаєрами, і ведучий зі сцени інформували учасників святкувань Дня міста про місце розташування намету, де лікарі Медікавер були готові надати медичну допомогу. А близько 500 білих та синіх повітряних кульок із логотипом Медікавер рознеслися по місту ручками щасливих дітлахів – із Днем народження тебе, Львове!

Схоже