Естетична гінекологія

Сексуальна дисфункція зустрічається не тільки у чоловіків. Жінки теж можуть мати подібні проблеми. Просто у чоловіків це - порушення помітніше, а жінка довгий час може списувати причину таких відхилень на поганий настрій і депресію, чекаючи, що «само собою налагодиться».

За статистикою, сексуальна дисфункція зустрічається у 23-56% жінок різного віку. Неповноцінне статеве життя  може призвести до руйнування сім'ї та повної відчуженості жінки від усього зовнішнього світу. 

Втрата пружності піхви (синдром вагінальної релаксації) - проблема, про яку жінки соромляться говорити, але, при цьому, вона є досить поширеною. Збільшення об’єму піхви та зниження її тонусу може з'являтися внаслідок пологів, вікових змін, травм. Цій проблемі сприяють брак фізичних навантажень, а також природні механізми старіння організму, що супроводжуються зміною гормонального фону і вагінальною дистрофією.

Жінки можуть скаржитися на відсутність яскравих відчуттів від інтимного життя, на болі, що виникають під час статевого акту. Крім цього, синдром вагінальної релаксації має ще один неприємний прояв - при статевому акті або під час фізичних навантажень може спостерігатися різке відходження повітря з піхви, що супроводжується характерним звуком. Ніби такі проблеми не є небезпечними для загального стану організму. Але на якість життя це може дуже сильно вплинути. Крім неповноцінного сексуального життя, жінка ще отримує ризик потрапляння всередину великої кількості шкідливих бактерій, що може призвести до більш серйозних порушень репродуктивної системи. 

Раніше медицина не знала ефективних і одночасно безпечних методів звуження піхви. Сьогодні лікарі можуть допомогти пацієнткам із синдромом вагінальної релаксації без хірургії і без болю!

В нашій клініці лікування синдрому вагінальної релаксації проводиться за новітньою технологією із застосуванням  CO2-лазера АcuPulse.

Як це працює?

Внутрішні тканини жінки багаті на колаген - білок, який забезпечує пружність, міцність і еластичність. За допомогою спеціально розробленої насадки лазер передає дозовані теплові імпульси на слизову піхви і фасції тазу. Колаген тканин нагрівається, при цьому ніжна слизова не пошкоджується і не висушується. Нагрівання викликає майже миттєве скорочення колагенових волокон на дві третини їх довжини. Таким чином, волокна стають коротшими і товстішими, а оброблена тканина скорочується. Запускається процес утворення в ній нового колагену.

Покази:

різні форми жіночих сексуальних дисфункцій,

знижена пружність і чутливість піхви,

сухість піхви,

необхідність відновлення піхви після пологів,

атрофія, атонія піхви,

профілактика синдрому релаксації піхви.

Останнім часом дуже поширеним стало профілактичне застосування методу. Клініки Європи та США вже кілька років застосовують цю методику для післяпологової реабілітації. Через 6-8 тижнів після пологів, за умови відсутності кров'янистих виділень, доцільно провести процедури за технологією FemTouch АcuPuls, що дозволить прискорити процес відновлення тканин, поверне початковий об’єм піхви, відновить еластичність і пружність її стінок.

Протипокази:

цукровий діабет,

гострі запальні захворювання органів малого тазу,

вагінальна інфекція,

герпес у стадії загострення.

Підготовка до процедури

Лікар гінеколог проводить комплексне обстеження для того, щоб виключити протипокази. Обов'язковими аналізами є мазок на флору, цитоморфологічне обстеження шийки матки, аналіз на приховані вагінальні інфекції, загальний клінічний аналіз сечі. Проводиться УЗД органів малого тазу та кольпоскопія.  

Суть процедури 

Курс лікування складається з 2-3 процедур з інтервалом 4-6 тижнів. Під час процедури пацієнтка перебуває на гінекологічному кріслі, лікар вводить в піхву маніпулу апарату, направляє на стінки піхви і подає імпульс. При цьому жінка відчуває тільки теплові імпульси, біль відсутній повністю. Процедура триває не більше 20 хвилин.

Після процедури пацієнтка отримує рекомендації лікаря і записується на повторний візит. Процедура не вимагає відновного періоду і будь-якого додаткового догляду. Єдине обмеження - утримання від статевого життя протягом 72 годин після лікувального сеансу. Ефект зберігається більше року, після чого процедуру можна повторити.

Результати процедури:

зменшення розмірів піхви на 20%,

покращення якості сексуального життя за рахунок підвищення чутливості піхви на 95%,

посилення відчуттів при статевому акті на 57%.

Переваги метода:

миттєвий результат,

неінвазивне, неболюче, комфортне лікування, 

не вимагає застосування анестезії,

тривалість процедури всього 20 хвилин, т.зв. процедура «обідньої перерви»,

відсутній період підготовки та реабілітації,

повернення до статевого життя через 3-7 днів після процедури,

висока ефективність метода. 

Більше 90% пацієнток залишаються задоволеними результатом.

Схоже