ПОДВІЙНИЙ ЗАХИСТ ВАШИХ МЕДИЧНИХ ЗАКЛЮЧЕНЬ

Мережа Медичних центрів Медікавер (Україна), дотримуючись міжнародних стандартів якості ISO та з метою захисту медичних заключень від підробок, впровадила додатковий захист: QR-код та унікальний цифровий ідентифікатор. Сьогодні цей формат – це не лише надійний спосіб захисту, але і комфорт для наших пацієнтів, які мають змогу переглядати в онлайн режимі результати будь-якого тесту чи заключення лікаря!

Прагнучи захистити результати обстежень наших пацієнтів , з березня 2021р., в мережі клінік Медичних центрів Медікавер, успішно впроваджено систему QR-кодів та унікальних цифрових ідентифікаторів, розміщених на фірмових бланках (завантажити зразок). Ця інновація була впроваджена не лише з метою посилення захисту від підробок, а й для відповідності чинним вимогам до документів осіб, що подорожують за кордон.

Наприклад, на бланках довідок ПЛР тестувань QR-код може забезпечити гарантію достовірності отриманих результатів. З цим кодом пацієнти, які подорожують за кордон, можуть почувати себе захищеними!  Додатково всі довідки ПЛР-тестування на COVID-19, захищені  унікальним ідентифікатором, який присвоюються пацієнту під час реєстрації візиту. 

Подвійний захист достовірності результатів обстеження від Медікавер: QR-code та унікальний цифровий ідентифікатор!

Також нагадуємо, що на нашому сайті medicover.ua (лінк на заявку) є зручний спосіб онлайн запису на ПЛР-тестування на COVID-19 та на інші медичні послуги. 


Пройти тестування на коронавірус

Схоже