НЕ БУДЬ БАЙДУЖОЮ – ПОПЕРЕДЬ! #1

НЕ БУДЬ БАЙДУЖОЮ – ПОПЕРЕДЬ!

20 жовтня, у Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози, у Мережі медичних закладів Медікавер в Україні стартує місячник онкопревенції #Небайдужа.

Рак молочної залози щороку забирає життя понад 7500 українок.

Кожної 5 смерті можна було уникнути, виявивши хворобу вчасно. Але понад 30% випадків раку діагностується занадто пізно.

Щоб жити, треба знати. Проходити планові медичні огляди, не нехтувати самооглядом. Привчати до цього доньку. Нагадувати мамі. НЕ бути БАЙДУЖОЮ – ПОПЕРЕДЖАТИ!

20 жовтня в Медичному центрі Медікавер за попереднім записом жінкам старшим 40 років безкоштовно проводитиметься мамографія. Щойно інформація про цю можливість з’явилася на сайті Медіа-хабу «Твоє місто», як графік прийому був сформований. Бажаючих пройти профілактичну процедуру виявилося набагато більше, ніж може вмістити робочий день двох лікарів-рентгенологів.

Враховуючи такий попит та, особливо, важливість вчасної діагностики раку, Медичний центр Медікавер вирішив піти назустріч і запроваджує в період з 22 жовтня по 19 листопада мамографію молочних залоз за спеціальною ціною – 299 грн.

Паралельно протягом місяця, з 20 жовтня по 19 листопада, у всіх медичних центрах мережі Медікавер (у Дніпрі, Львові та Ужгороді) до пакету комплексного обстеження жіночого організму:

  • консультація та огляд гінеколога;
  • цифрова фотокольпоскопія;
  • УЗД матки та придатків;
  • мазок на флору;
  • цитоморфологічне дослідження

дарується УЗД молочних залоз!

Запис на процедуру та додаткова інформація про проект #Небайдужа дізнавайтесь за тел. 0-800-305-911 (безкоштовно в Україні).

Схоже