ORTHO ESTHETICA та Medicover створюють спільний проект

ORTHO ESTHETICA та Medicover створюють спільний проект, щоб стати провідними новаторами на польському стоматологічному ринку.

Medicover Dental постійно розвиває своє бачення стоматології, де вся діяльність зосереджена на пацієнті та забезпечує комплексний підхід до діагностики, лікування та сучасних технологій. У березні нова клініка - ORTHO ESTHETICA - приєдналася до нас як 30-а стоматологічна клініка в нашій мережі, щоб розвинути наше бачення та розширити доступ до сучасного комплексного стоматологічно лікування  на найвищому рівні.

ORTHO ESTHETICA була створена в 2016 році і є однією з провідних стоматологічних клінік регіону Варшави, в Мазовецькому воєводстві, Польща. З самого початку клініка пропонує ефективні методи лікування у всіх сферах стоматології, і однією з її сильних сторін є команда експертів з різних галузей стоматології. Інноваційні ортодонтичні методи, консервативна стоматологія, протезування, імплантологія, сучасне діагностичне обладнання та комплексний підхід до пацієнта - лише кілька аспектів клініки.

У Medicover Dental у Польщі ми постійно задаємо тенденції та збільшуємо доступність якісних стоматологічних послуг. Послідовною частиною нашої стратегії є розвиток стоматологічних центрів під нашою торговою маркою, а також співпраця з сильними гравцями з місцевих ринків, - говорить Віолетта Янущик, керуючий директор Medicover Dental - ORTHO ESTHETICA - це центр, де поєднуються широкий спектр стоматологічних послуг, медична експертиза та комплексний підхід до пацієнтів. Я вірю, що разом ми можемо створити нову якість стоматології в Польщі та зміцнити свої позиції. - додає Віолетта.

Тепло приймаємо команду ORTHO ESTHETICA до нашої родини Medicover. Ми сподіваємось на ефективну співпрацю, щоб забезпечити наших пацієнтів  стоматологічною допомогою найвищої якості.

Схоже