Реанімація ваших суглобів

Карбокситерапія - це один із методів фізіотерапевтичних процедур, в основі якого лежить ефект Бора, тобто чистий медичний СО2, який введено підшкірно, сприяє підвищенню виділення О2 із гемоглобіна, підвищується проникність стінок капілярів, підвищується гнучкість колагенових волокон, місцевому знеболюючому та спазмолітичному ефекту, що веде до покращення живлення тканин.

  

Процедура має ефект накопичення, тому найкраще проходити курс із 7-10 сеансів.

 

Покази:

- дегенеративні захворювання суглобів та спини

- цервікобрахіальний та цервікокранійльний синдроми

- коксартроз та гонартроз

- посттравматичні стани

 

Протипокази:

- ішемічна хвороба серця

- запальні захворювання шкіри

- гострі інфекційні захворювання

- кардіальна декомпенсація

- хронічні захворювання в стані загострення

- прийом антикоагулянтів

- вагітність до 5-го місяця

- гіпертиреоз

 

Після проведення процедури карбокситерапії в ділянці ін’єкцій виникає відчуття печіння, свербіж, підвищення температури та “мурашок”, які проходять через декілька хвилин.

 

Перед (за 2-3 дня) та під час проведенням карбокситерапії пацієнту потрібно підтримувати водний баланс свого організму на рівні 2-3 л/день. Необхідно дотримуватися режиму правильного харчування, збагаченого білками та мікроелементами. Обмежити куріння та вживання алкоголю.

  

Користь карбокситерапії:

В результаті цього уражені ділянки насичуються киснем, і в них поліпшується кровообіг, кровопостачання, запускаються процеси регенерації.

Зникає целюліт, зменшуються мішки під очима, вирівнюється контуру обличчя. Але крім цього, за допомогою даної терапії, можна поліпшити стан суглобів.

Найцікавіше, що досить часто, наприклад при артритах і артрозах, роблять укол безпосередньо в суглоб, тобто в кісткову тканину, що допомагає у відновленні.

  

Для запису на процедуру звертайтесь за телефоном 0 800 305 911.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже