Школа майбутнього батьківства

Запрошуємо майбутніх батьків у «Школу майбутнього батьківства» від Медікавер.

Участь у Школі буде цікавою та корисною парам, які:

  • Готуються до появи малюка.
  • Шукають інформацію про безпечну та здорову вагітність.
  • Хочуть знати все про пологи.
  • Готуються до партнерських пологів та хочуть усвідомити свою роль та значення в цьому процесі.
  • Прагнуть навчитись догляду за малюком з перших днів життя.

ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО “ШКОЛУ МАЙБУТНЬОГО БАТЬКІВСТВА”

В медичному центрі Медікавер окрім спеціалізованої лікарської допомоги молоді сім’ї можуть пройти надзвичайно цікаві курси підготовки до пологів та догляду за немовлям у «Школі Відповідального Батьківства». Тут працюють найкращі спеціалісти, справжні професіонали: акушери-гінекологи, психолог, лактолог, спеціаліст з підготовки до народження маляти та педіатр.

Під час проведення лекції ви почуєте надзвичайно корисну інформацію про сучасний підхід до пологів та поради по догляду за дитиною.

Акушер-гінеколог порадить, як провести пологи на відмінно і чи варто залучати до пологів партнера? Що і в якій кількості брати в пологовий будинок? Розкаже про особливості післяпологового періоду.

Педіатр підготує вас до щоденного догляду за малюком до 1-го року, золоті правила грудного вигодовування та про способи налагодження лактації, особливостей новонародженого та основних принципів вакцинації дітей.

Психолог розповість про важливість спілкування з дитиною як ще в утробі матері, першу зустріч з малюком

Уролог-андролог, буде підіймати такі питання: Чи можна жити статевим життя під час вагітності? Чи це не зашкодить дитинці? Як часто та в якій позі жити статевим життям під час вагітності?

Тренер не тільки розповість, але й обов'язково покаже які вправи корисні як під час вагітності, так і в післяродовий період.

Психодієтолог порадить, як не попасти на гачок – переїдання, як харчуватися в різні триместри, як формувати здоровий раціон не витрачаючи багато часу.

Наші спеціалісти радо нададуть найнеобхіднішу інформацію та дадуть відповіді на ваші питання.

РОЗКЛАД ЛЕКЦІЙ:

24.06. 2020 - Моя вагітність — Лектор — Надіжко В.В., лікар акушер-гінеколог вищої категорії Медікавер Україна.

1. 07. 2020 - Пологи на відмінно. Особливості післяпологового періоду — Лектор — Надіжко В.В., лікар акушер-гінеколог вищої категорії Медікавер Україна.

8. 07. 2020 - Перші кроки до успішного грудного вигодовування. Від теорії до практики. Лектор — Соколенко Г.О., дерматовенеролог, консультант з грудного вигодовування Медікавер Україна.

15.07. 2020 - Психологія спілкувування з дитиною під час і після вагітності – Лектор — Яковлева Н.Д., психотерапевт Медікавер Україна.

22.07. 2020 - Супер батьки: період адаптації немовля та вакцинація — Лектори — Тутаєва Н. М.//Іськів М. Ю., лікар-педіатр Медікавер Україна.

29.07. 2020 - Інтимне життя під час вагітності — Лектор — Семчишин Ю. Р., уролог-андролог Медікавер Україна.

5.08. 2020 - Вагітність і тренування – Лектор – Ревть-Іванів С.О., фізичний терапевт, інструктор з пілатесу, тренер жінок під час вагітності та післяпологовий період.

12.08. 2020 - Тренування після пологів: швидке відновлення – Лектор – Ревть-Іванів С.О., фізичний терапевт, інструктор з пілатесу, тренер жінок під час вагітності та післяпологовий період.

19.08. 2020 - Психологія харчування – Лектор – Крілик Ю.А., психодієтолог, спеціаліст зі здоров'я людини, консультант з психологічної корекції харчової поведінки.

26.08. 2020 - Харчування під час та після пологів – Лектор – Крілик Ю.А., психодієтолог, спеціаліст зі здоров'я людини, консультант з психологічної корекції харчової поведінки.

Початок о 17:00.

Заняття буде проводитись в ZOOM.

За деталями звертайтесь за телефоном 0 800 305 911.

Участь:

Разова участь – 250 грн.

Пакет з 10 лекцій – 2000 грн.

До зустрічі в прямому ефірі у #ШколаМайбутньогоБатьківства!

Схоже