Сучасна стоматологія в Medicover: проблеми та інноваційні рішення 2021

Згідно з дослідженнями Медичної служби Великої Британії впродовж останніх 2 років (2019-2020) лише 49,6 % осіб відвідували стоматолога з метою проведення профілактичних чи лікувальних заходів. Основні причини такої невтішної статистики - страх перед стоматологічним лікуванням і досить висока вартість послуг у клініках. 

Клініка Medicover довгий час працює з європейцями, тому розуміє, який прайс може задовольнити середньостатистичного мешканця Німеччини, Польщі, Угорщини чи України.

Хочемо відразу наголосити, що здорові зуби без карієсу та його ускладнень, кровоточивості ясен або ж інших уражень пародонту — це не краса, не розкіш і не маркетинг, а наше реальне здоров‘я. Неліковані зуби, як джерела хронічної вогнищевої інфекції, призводять до хвороб, які не лише руйнують самопочуття людини, але й стають нестерпними супутниками життя. Більше того, відсутність регулярної санації ротової порожнини сприяє загостренню серцево-судинних, шлунково-кишкових, ендокринних захворювань тощо.

Європейська стоматологія в Medicover — це вчасна широкого спектру кваліфікована допомога, починаючи з профілактичних заходів і закінчуючи складними випадками комплексної реабілітації зубо-щелепної системи пацієнтів, зокрема з використанням методу стоматологічної імплантації.

   

Ми гарантуємо вам:

  • Максимальну безпеку з використанням сучасних технологій стерилізації інструментарію, залученням мультидисциплінарного стоматологічного підходу фахівцями різних профілів, які пройшли стажування в провідних європейських та світових медичних закладах
  • Доступну ціну, адже Medicover — європейська мережа медичних закладів у шести країнах Європи
  • Європейські стандарти якості у відповідно до міжнародних протоколів лікування та з використанням сучасного обладнання та інноваційних технологій. 

    

Основні послуги, які можна отримати у стоматологічному відділенні Medicover за допомогою сучасних технологій:

  • Профілактична стоматологія (зняття твердих та м’яких зубних відкладень з використанням ультразвукового та содоструменевого пристрою KaVo PROPHYflex (Німеччина)
  • Лікування гострого зубного болю, карієсу та його ускладнень (пульпіту, періодонтиту) під контролем мікроскопу та з пломбуванням кореневих каналів зубів методом 3D обтурації розігрітою гутаперчею
  • Профілактика та лікування захворювань пародонту зі складанням індивідуальної пародонтологічної карти пацієнта (консервативна та хірургічна пародонтологія)
  • Корекція прикусу та положення окремих зубів з використанням надійних брекет-систем та апаратів.
  • Всі види ортопедичних робіт за відсутності окремих зубів з використанням високоестетичних конструкцій зубних протезів
  • Двохетапна імплантація з використанням імплантологічної системи преміум-класу “MegaGen” (Південна Корея)
  • Одноетапна імплантація (Ihde dental AG, Швейцарія) із негайним навантаженням упродовж 6-10 діб за методиками:  

            ,,Все на 4’’

            ,,Все на 6”

            ,,Все на 8”

  • Кістково-пластична хірургія з використанням матеріалів Bio-Oss, мембран Bio-Gide (Швейцарія).

Також наша стоматологічна клініка пропонує унікальні пакетні пропозиції (сімейні, корпоративні), які дозволять Вам лікувати зуби у компанії Ваших колег або рідних. Ви легко можете поділитися враженнями або у відповідь почути коментар про лікування. Ми розуміємо наскільки важливо отримати чесний відгук про клініку.

Для того, щоб дізнатися деталі послуг та пропозицій - телефонуйте за номером 0 800 305 911

Medicover — європейська стоматологія, якій хочеться довірити усмішку.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже