Видалення кровоносних судин та зірочок лазером

Наша шкіра - це тендітна та тонка матерія, яка з часом піддається впливу зовнішніх чинників, та звісно ж, старіє. На тілі та обличчя з`являються такі небажані кожній зморшки, пігментні плями, розширені пори, загальне погіршення тонусу шкіри обличчя та шиї. 

Ще один дефект - розширені кровоносні судини під шкірою. Вони можуть бути як поодинокими червоними або синюватими прожилками на носі або вилицях, так і у формі плям з безліччю найтонших капілярів або у вигляді досить великих і неестетичних зірочок і павутинок.

Принцип лазерної терапії - вибірковий, селективний вплив лазерного променя. Завдяки точним налаштуванням системи Duetto Quanta systems довжини променя і потужності, він легко проходить крізь епідерміс, не нагріваючи і не руйнуючи його клітини, досягаючи патологічно розширеного або капіляра, що лопнув. Тут енергія лазера інтенсивно поглинається оксигемоглобіном (сполукою білка гемоглобіну та кисню), який у великій кількості міститься у крові.  В результаті відбувається локальне нагрівання невеликої ділянки капіляра, кров у ньому згортається, а стінки “зварюються” між собою.  Розширена кровоносна судина повністю зникає з поверхні шкіри.

 

Під час процедури пацієнти відчувають лише тепло, легке печіння, саме тому такий метод не потребує навіть місцевої анестезії.

Залежно від складності цього естетичного дефекту - діаметра, глибини розташування та кількості розширених капілярів, для їх видалення може знадобитися від одного до декількох сеансів з періодичністю раз на кілька тижнів. А для невеликих капілярних прожилок достатньо однієї процедури 15 хвилин, після якої вони зникають відразу або протягом декількох днів.

Як правило, відразу після сеансу шкіра лише злегка червоніє, але вже за кілька годин приходить у норму.

  

Лазерна деструкція кровоносних судин може застосовуватися як на тонкій і чутливій шкірі обличчя, так і на тілі, у неї немає вікових обмежень, а список протипоказань невеликий:

- Прийом ліків, що підвищують чутливість до світла

- Підвищена фоточутливість

- Шкірний висип та інфекції в зоні лікування 

- Ризик утворення келоїдних рубців

- Вагітність та лактація 

- Епілепсія

- Онкологічні захворювання

Для запису на процедуру звертайтесь за телефоном 0 800 305 911.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже