В УЖГОРОДІ РОЗПОЧАВ РОБОТУ НОВИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДІКАВЕР #1

В УЖГОРОДІ РОЗПОЧАВ РОБОТУ НОВИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДІКАВЕР

В Ужгороді розпочав роботу великий багатопрофільний Медичний центр Медікавер. У просторій двоповерховій будівлі по вул. Вілмоша Ковача, 17 (колишня вул. Белінського, мкр «Білочка») приймають педіатр, терапевт, сімейний лікар, дерматолог, мамолог, гінекологи, репродуктологи. Тут можна пройти експертну 2D, 3D та 4D УЗ-діагностику внутрішніх органів дорослим і дітям, отримати листок непрацездатності та здати всі аналізи для лабораторного дослідження.

Найближчим часом у Медікавер в Ужгороді працюватиме свій кабінет вакцинації, можна буде пройти профілактичні обстеження, обрати довіреного лікаря та укласти з ним електронну декларацію. А також отримати консультації вузьких спеціалістів: окуліста, офтальмолога, гастроентеролога, невропатолога, стоматолога тощо.

Медікавер в Україні є частиною потужного європейського медичного холдингу Medicover, який заслужив довіру високим рівнем якості обслуговування у понад мільйона пацієнтів по всьому світу.

Кількість наших медичних центрів із кожним роком зростає. В Ужгороді Медікавер працює з 2014 року, з відкриттям Медичного центру «Інтерсоно Medicover Group», який допомагав закарпатцям та жителям Словаччини й Угорщини здійснити свою заповітну мрію – стати батьками. Тепер разом із повним спектром послуг у сфері допоміжних репродуктивних технологій, високу якість яких вже оцінили пацієнти, Медікавер надаватиме в Ужгороді повний спектр медичної допомоги.

Отримати більше інформації та здійснити запис до лікаря можна:

  • за телефоном: 0-800-305-911
  • у Facebook: @medicover.uzhgorod
  • на сайті: medicover.ua.

Медичний центр Медікавер в Ужгороді працює у будні з 09:00 до 18:00, в суботу – з 10:00 до 15:00.

Схоже