Інноваційний підхід у гінекології

Сучасна медицина дозволяє позбутись патологій, котрі раніше лише завдавали дискомфорт у повсякденному житті.

Втрата пружності піхви, а також нетримання сечі - це дві проблеми, про які жінки соромляться говорити, але вони є досить поширеними. 

Щодо збільшення об’єму піхви та зниження її тонусу може з'являтися внаслідок пологів, вікових змін, травм. Даній проблемі сприяють недостатність фізичних навантажень, природні механізми старіння організму, що супроводжуються зміною гормонального фону і вагінальною дистрофією.

Жінки можуть скаржитися на відсутність яскравих відчуттів від інтимного життя, на болі, що виникають під час статевого акту. Крім цього, синдром вагінальної релаксації має ще один неприємний прояв - при статевому акті або під час фізичних навантажень може спостерігатися різке відходження повітря з піхви, що супроводжується характерним звуком. Крім неповноцінного сексуального життя жінка ще отримує ризик потрапляння всередину великої кількості шкідливих бактерій, що може призвести до більш серйозних проблем репродуктивної сфери. 

 

Так само часто у жінок зустрічається нетримання сечі, особливо так зване стресове нетримання сечі.

Стресове нетримання сечі проявляється неконтрольованим підтіканням сечі при заняттях спортом, ходьбі, фізичному навантаженні, статевому акті, різкій зміні положення тіла, кашлі тощо. Виділятися може як кілька крапельок сечі, так і досить велика кількість. Жінкам зі стресовим нетриманням сечі доводиться контролювати віддаленість туалету, обмежувати себе в спорті і статевому житті, постійно використовувати урологічні прокладки.

В нашій клініці лікування синдрому вагінальної релаксації та нетримання проводиться за новітньою технологією із застосуванням  CO2-лазера АcuPulse.

  

Як це працює з омолодженням піхви?

Внутрішні тканини жінки багаті колагеном, білком, який забезпечує пружність, міцність і еластичність. За допомогою спеціально розробленої насадки лазер передає дозовані теплові імпульси на слизову піхви і фасції тазу. Колаген тканин нагрівається, при цьому ніжна слизова не пошкоджується і не висушується. Нагрівання викликає майже миттєве скорочення колагенових волокон на дві третини їх довжини. Таким чином, волокна стають коротшими і товстішими, а оброблена тканина скорочується. Запускається процес утворення в ній нового колагену.

Покази.

різні форми жіночих сексуальних дисфункцій,

знижена пружність і чутливість піхви,

сухість піхви,

необхідність відновлення піхви після пологів,

атрофія, атонія піхви,

профілактика синдрому релаксації піхви.

 

Суть процедури. 

Курс лікування складається з 2-3 процедур з інтервалом 4-6 тижнів. Під час процедури пацієнтка перебуває на гінекологічному кріслі, лікар вводить в піхву маніпулу апарату, направляє на стінки піхви і подає імпульс. При цьому жінка відчуває тільки теплові імпульси, біль відсутній повністю. Процедура триває не більше 20 хвилин.

Після процедури пацієнтка отримує рекомендації лікаря і записується на повторну процедуру. Процедура не вимагає відновного періоду і будь-якого додаткового догляду. Єдине обмеження, яке накладає процедура - утримання від статевого життя 72 години після лікувального сеансу. Ефект зберігається більше року, після чого процедуру можна повторити.

 

Результат від процедури.

зменшення розмірів піхви на 20%,

покращення якості сексуального життя за рахунок підвищення чутливості піхви на 95%,

посилення відчуттів при статевому акті на 57%.

 

Переваги метода.

миттєвий результат,

неінвазивне, неболюче, комфортне лікування, 

не вимагає застосування анестезії,

тривалість процедури всього 20 хвилин, т.з. процедура «обідньої перерви»,

відсутній період підготовки та реабілітації,

повернення до статевого життя через 3-7 днів після процедури,

висока ефективність метода. 

Більше 90% пацієнтів залишаються задоволеними результатом.

Так само це і стосується проблеми нетримання сечі. Всього декілька процедур лазерного відновлення та результаті тканини стають більш еластичними, міцними і підтягнутими. Це призводить, в свою чергу, до забезпечення необхідної опори для сечового міхура і нормалізації функції контингенції (утримання) сечі. Важливо, що при лікуванні СО2 лазером не відбувається руйнування слизової оболонки. Процедура проходить комфортно і абсолютно безболісно. Симптоми стресового нетримання сечі після пологів, внаслідок травм, хвороб або інших причин, суттєво зменшуються або повністю усуваються буквально відразу.

 

Результат від процедури.

Пацієнтки задоволені процедурою на 97%

Приблизно у 70% жінок після лікування протягом 120 днів повністю були відсутні ознаки нетримання сечі

 

Переваги метода.

миттєвий результат,

неінвазивне, неболюче, комфортне лікування, 

не вимагає застосування анестезії,

тривалість процедури всього 20 хвилин, т.з. процедура «обідньої перерви»,

відсутній період підготовки та реабілітації,

повернення до статевого життя через 3-7 днів після процедури,

висока ефективність метода. 

 

Дозвольте собі відчувати радість від життя - всього декілька процедур та дискомфорт від звичних речей зникне з вашого життя назавжди.

Для запису на консультацію наших лікарів щодо процедур на лазері CO2 звертайтесь за телефоном 0 800 305 911.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже