Догляд за шкірою взимку

Зима - це час, коли потрібно переглянути свої звички і замінити звичайні засоби для догляду такими, які відповідають погодним умовам. 

 

Основні принципи:

1. Тип шкіри не змінюється, тому лінійку можемо не змінювати. Ми говоримо не лише про догляд за обличчям, а й про догляд за тілом загалом.

2. Гель для вмивання та купання замінюємо на кремові основи, які не будуть пересушувати вашу шкіру й дбайливо очищатимуть її, залежно від сезону

3. Крем для зволоження з light змінюємо на fort, а також з флюїду/молочка переходимо на крем з додатком -H (Hydra)

4. Рекомендовано переглянути догляд з кислотами. Більш хімічні тоніки замінюємо на сироватки та креми з вмістом кислот, щоб ваша шкіра не зазнавала небажаного пересушування в холодний сезон

5. Можемо додати у догляд сироватки з гіалуроновою кислотою, якщо бракує зволоження від наявних засобів

 

А що ж додатково? Наш обов’язковий зимовий must have:

– Крем для рук - жирний та зволожуючий, який буде гарно пом'якшити шкіру рук та захищати її від вітру та морозу. Якщо ваша шкіра дуже чутлива та суха, то можна брати креми для атопічного дерматиту, вони зазвичай йдуть більш щільні та поживні

– Бальзам для губ - наші губи також зазнають великого впливу під дією вітру та морозу. Обов'язково необхідно користуватись гігієнічною помадою чи бальзамом, щоб уникати пересушування та тріщин на губах. Кожному члену сім’ї  по 1 стіку. 

– Колд крем – це косметичний засіб, який перешкоджає випаровуванню вологи зі шкіри та оберігає її від агресивних факторів на кшталт вітру й морозу.

  

Важливо: наносити за 30 хв до виходу на вулицю на відкриті ділянки шкіри, орієнтовно від +5 і нижче

  

Що важливо:

1. Не тріть шкіру! Уникайте агресивних скрабувань. 

2. Зволожувачі - прекрасне рішення, коли включено центральне опалення. Сухе гаряче повітря вдома руйнує захисний шар шкіри

3. Поповніть раціон корисними жирами з Омега кислотами та віт. А та Е (морська риба, овочі (особливо - зелені), горіхи, рослинна олія)

4. Не забувайте про воду (30мл/кг маси тіла) та сонцезахист( так, і взимку сонце чинить негативний вплив на шкіру).

 

Нехай ці поради стануть вам в нагоді і тоді холодна зимова пора не завдасть Вам особливих проблем, і ви будете виглядати чудово кожен день!

Рекомендуємо підбирати засоби для шкіри згідно потреб, аби догляд працював на результат.

 

Для запису на огляд у нашого дерматолога звертайтесь за телефоном 0 800 305 911.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже