ЛІКУВАННЯ ПАХОВОЇ ГРИЖІ ЕНДОСКОПІЧНИМ МЕТОДОМ: МІНІМУМ РИЗИКІВ, МАКСИМУМ РЕЗУЛЬТАТІВ

Пахова грижа – проблема, з якою щорічно стикаються тисячі жителів України. Сім’я п’ятирічного хлопчика М. із Буковини не з чуток знає про цей неприємний діагноз. На початку лютого батькам довелося шукати лікарню, яка б допомогла їх синочку позбавитися пахової грижі. Вибір був непростим: звернутись до державної установи або ж до приватної клініки. Зі слів матері хлопчика, яка сама є медпрацівником (працює стоматологом), вибір дався просто. З огляду на величезну кількість позитивних відгуків щодо проведення подібних операцій в “Медікавер”, чудові умови перебування пацієнтів там, високий рівень підготовки спеціалістів та досить прийнятну ціну на послуги, було вирішено звернутись саме до цієї європейської клініки. Мати хлопчика дізналася про неї через мережу Інтернет і наважилася довірити здоров’я найріднішої людини фахівцям медичного центру. Після консультації з хірургом було вирішено зробити операцію PIRS, яка з успіхом пройшла на високому європейському рівні у операційній залі з найсучаснішим обладнанням.

Оперативне втручання проводив лікар Андрій Дворакевич із використанням ендовідеоскопічної стійки нового покоління Olympus. Перевагами такого методу (у порівнянні з класичною герніотомією) є:

  • малотравматичність пахової ділянки (це є особливо важливим для хлопчиків);
  • можливість одночасного проведення операції з обох сторін (у разі потреби);
  • відсутність післяопераційних рубців;
  • короткий період відновлення.

Завдяки такій малоінвазивній хірургії хлопчик вже на наступний ранок після операції весело бігав коридорами клініки та радував гарним самопочуттям своїх батьків та весь персонал «Медікавер».

Мати дитини залишилась дуже задоволеною результатами ендоскопічної хірургії та вибором клініки, адже буквально на наступний день вона змогла разом із сином вирушити додому (звичайно ж, після цікавої екскурсії по старовинному Львову).

Якщо ви або ваші близькі зтикнулись із подібною проблемою, не роздумуючи звертайтесь за консультаціями до спеціалістів європейської клініки «Медікавер». Ендоскопічний метод, який тут практикують, на сьогоднішній день є одним із найдієвіших і найбезпечніших у країні. Пам’ятайте, що здоров’я – безцінне, тому підходьте до вирішення проблеми відповідально.

Схоже