Облік вагітних жінок в клініці Medicover

Часто жінка, яка дізналася про довгоочікувану вагітність почувається наляканою? Чому? Бо попереду невідомість і багато запитань. Що робити далі і куди звернутись, яку клініку обрати? В клініці європейського рівня Medicover Ви отримаєте відповіді на всі Ваші запитання від висококваліфікованих фахівців та супровід кожного кроку Вашої вагітності. А, погодьтеся, знати, що Ви в надійних руках-половина шляху. Шляху, де наприкінці Ви триматимете на руках здорового малюка!

 

Зміст:

1. Чому саме клініка Medicover?

2. Переваги приватної клініки для обліку вагітності

3. Чому контроль перебігу вагітності -  це уникнення можливих проблем та ускладнень?

4. Багатоплідна вагітність

5. Вагітність з резус-конфліктом

6. Амбулаторне спостереження вагітності та вартість пакетів

7. Європейські пологи з Медікавер

8. Облік вагітності, як записатись на прийом

  

Чому саме клініка Medicover?

Ведення вагітних у Medicover дозволяє забезпечувати високий рівень якості та ефективності медичної допомоги вагітним жінкам. Крім того, у Medicover розроблені спеціальні програми та плани догляду за вагітними, що дають змогу забезпечити комплексність та індивідуальний підхід до кожної пацієнтки.

Після постановки на облік з приводу вагітності Ви перебуватимете під постійним контролем лікаря акушер-гінеколога Медікавер, який складе план ведення Вашої вагітності з врахуванням супутньої патології,  направлятиме Вас на здачу аналізів (загальні та біохімічні аналізи крові, тесту на толерантність до глюкози, загальних аналізів сечі тощо) та проводитиме ультразвукову діагностику на сканері експертного рівня з отриманням 3D/4D-зображень високої якості, а 4D скринінг апарату дозволить побачити малечу в режимі реального часу.

 

Переваги приватної клініки для обліку вагітності

Молоді батьки часто вагаються чи ставати на облік в державній чи приватній клініці? Переваги приватної клініки очевидні:

  • індивідуальний супровід координатора;
  • відсутність черг при здачі аналізів;
  • швидке отримання та повна інтерпритація аналізів;
  • відсутній ризик контактів з можливими інфекційними хворими;
  • робота на апаратурі експертного рівня та проведення лабораторних аналізів, що підтверджуються  необхідними сертифікатами якості.

Оптимальним терміном для постановки на облік є перший триместр, тобто перші 12 тижнів вагітності. Крім того, постановка на облік потрібна для оформлення оплачуваної відпустки по вагітності та пологах з 30 тижня вагітності.

   

Записатися на консультацію

  

Чому контроль перебігу вагітності - це уникнення можливих проблем та ускладнень?

Контроль перебігу вагітності є важливою складовою здоров'я як майбутньої матері, так і її немовляти, оскільки допомагає уникнути можливих проблем та ускладнень. Регулярний контроль дозволяє вчасно виявляти будь-які зміни в стані здоров'я матері та плода та забезпечувати їх відповідне лікування та догляд.

Основні проблеми, які можуть виникнути під час вагітності та вимагають регулярного контролю, включають:

 

Гестоз

Гестоз - це ускладнення, яке виникає у деяких жінок під час вагітності та проявляється підвищенням артеріального тиску та протеїном у сечі. Це може призвести до проблем з плодом, включаючи затримку розвитку та передчасну доставку.

 

Діабет вагітних

Діабет вагітних - це стан, коли рівень цукру в крові підвищується під час вагітності. Це може мати вплив на здоров'я матері та плода.

 

Проблеми з плацентою

Проблеми з плацентою - це може включати передчасне відшарування плаценти або несправність плаценти, що може призвести до проблем з плодом.

 

Інфекції

Інфекції - деякі інфекції можуть бути небезпечними для матері та плода. Наприклад, цитомегаловірусна інфекція та вітряна віспа можуть викликати вроджені вади у плода.

 

Передчасні пологи

Передчасний пологи - це може відбутися з різних причин, таких як гестоз, інфекції або незрілий шийка матки. Регулярний контроль перебігу вагітності дозволяє виявити ці проблеми та надати відповідне лікування, яке допоможе уникнути уск розвиток плода та здоров'я матері протягом всієї вагітності.

 

Багатоплідна вагітність

Багатоплідна вагітність означає, що в материнському організмі розвивається більше одного плоду. Це можуть бути близнюки чи трійня. У деяких випадках, багатоплідна вагітність може відбутися без ускладнень. У багатоплідній вагітності існує підвищений ризик передчасних пологів, передчасного відшарування плаценти, прееклампсії та інших медичних ускладнень. Тому, доктор може рекомендувати регулярні огляди вагітної, щоб відстежувати розвиток плодів та вчасно виявляти будь-які ускладнення.

Багатоплідна вагітність може бути викликана як природнім шляхом, так і штучним заплідненням. Якщо вагітність відбулася в результаті штучного запліднення, доктор може також рекомендувати додаткові обстеження та процедури, щоб знизити ризик ускладнень та забезпечити успішне народження дитини (дітей).

  

Вагітність з резус-конфліктом

Резус-конфлікт - це стан, коли у вагітної жінки з негативним резус-фактором крові виникає конфлікт з кров'ю плода з позитивним резус-фактором. У такому випадку антитіла матері можуть атакувати еритроцити плода, що може привести до ускладнень для нього.

Для контролю резус-конфлікту вагітної жінки проводять спеціальні обстеження, зокрема визначення резус-фактору крові матері та плода, а також рівня антитіл в крові матері. Якщо виявлено ризик резус-конфлікту, то проводять додаткові обстеження та спостереження, щоб вчасно виявляти та лікувати можливі ускладнення для плода.

Для профілактики резус-конфлікту після народження першої дитини, якщо у матері виявлено негативний резус-фактор, їй призначають імуноглобулін анти-D, що зменшує ризик розвитку резус-конфлікту при наступних вагітностях. У разі виявлення резус-конфлікту під час вагітності, можуть проводитись процедури плазмаферезу, інтранатальної трансфузії, або лікування імуноглобулінами, щоб зменшити ризик ускладнень для плода. 

   

Записатися на консультацію

  

Амбулаторне спостереження вагітності та вартість пакетів

Спостереження вагітності в приватному медичному центрі «Медікавер» – це професійний підхід та турботливе ставлення на всіх етапах вагітності, індивідуальний та комплексний нагляд за здоров’ям мами та майбутньої дитини.

Програма ведення вагітності відповідає основним стандартам та рекомендаціям МОЗ України та Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), а також рекомендаціям та досвіду провідних акушерів-гінекологів, генетиків та психологів.

Для найбільшого комфорту пацієнтів у медичному центрі «Медікавер» розроблено пакетні послуги зі спостереження вагітності залежно від терміну вагітності, фізіологічних особливостей організму та медичних показників.

Послуги Львів Ужгород
Комплексна програма спостереження одноплідної вагітності
11-41 тиждень
34 250,00 29 200,00
Комплексна програма спостереження одноплідної вагітності
11-21 тиждень
17 900,00 15 685,00
Комплексна програма спостереження одноплідної вагітності
22-41 тиждень
17 900,00 14 885,00
Послуги Львів Дніпро Ужгород
Програма спостереження (11 – 41 тиж) - -
Програма спостереження І-ІІ триместр (11 – 22 тиж) - - -
Програма спостереження ІІІ триместр (22 - 41 тиж) - - -

 

Оплата послуг за амбулаторне спостереження вагітності доступна з повізитною оплатою в клініках Медікавер, за детальною інформацією звертайтесь до Вашого координатора: Оксана +38 067 615 72 08, Юлія +38 067 615 72 77.

  

Європейські пологи з Медікавер

Комфортні пологи майбутніх мам із мережею Медікавер в Європі

      • Пологовий будинок UJASTEK в Кракові неодноразово відзначений престижними конкурсами та рейтингами. Центр має звання «Амбулаторія року», «Газель бізнесу», «Діаманти Forbes», «Гепарди бізнесу» та численні нагороди лікарів Центру. На знак визнання діяльності на користь найменших пацієнтів UJASTEK був нагороджений сертифікатом якості «KidZone» та сертифікатом «Місце, комфортне для малюків».
      • Турботливий догляд найкращих фахівців, підтримка під час пологів і в перші дні після народження дитини.
      • Повна медична безпека, що відповідає найвищим акредитованим стандартам Міністерства охорони здоров'я.
      • Повна конфіденційність і партнерські відносини між Вами, Вашим лікарем і акушеркою.
      • Комфортні умови перебування для Вас, Вашої дитини та супроводжуючих осіб.

  

Перелік доступних медичних послуг у пологовому відділенні:

Обсяг медичних послуг у пологовому відділенні Безкоштовний пакет Платний пакет
Огляд акушера-гінеколога (допологова консультація) + 300 zl
УЗД + КТГ плода - 350 zl
Прийом у анестезіолога + +
Консультація неонатолога + +
Консультація з акушеркою для узгодження плану пологів + +
Госпіталізація у відділення патології вагітної за медичними показами + +
Природні пологи + +
Кесарів розтин + +
Постійний догляд акушерки під час природних пологів + +
Догляд особистого лікаря + +
Епідуральна анестезія за бажанням пацієнтки + +
Перебування мами і дитини у палаті (після пологів) 2-3 доби 2-3 доби
Перебування сім'ї в апартаментах біля лікарні перед або після пологів (доступні 17 видів апартаментів + медичний супровід) - +
Відділення інтенсивної терапії новонароджених/дорослих та неонатологія 2-3 доби 2-3 доби
Післяпологова реабілітація – вправи з фізіотерапевтом - 2-3 рази
Лактаційна консультація у відділенні + +
Контрольний післяпологовий огляд (5/7) днів після пологів + +
Ціна Безкоштовно 19 800 zl

*Під безкоштовною послугою розуміється отримання PESEL, що є аналогом ідентифікаційного коду для електронної реєстрації населення в Польщі.

Щоб перебування у пологовому будинку було максимально комфортним, ми створили пакетні пропозиції, які включають сучасні апартаменти на вибір, а також деякі додаткові послуги.

Перелік пакетів:

      • Пакет квартир
      • Діамантовий пакет
      • Пакет із спеціальною акушеркою
      • Платиновий пакет
      • Пакет зі спеціальним лікарем
      • Пакет GOLD - Акушерка
      • Пакет з виділеним лікарем
      • Пакет GOLD

Послуги, які пропонуються в рамках пакетів, надаються в розкішних сімейних апартаментах.

Детальніше можна ознайомитись за посиланням.

 

Облік вагітності, як записатись на прийом

Якщо ви бажаєте записатись на прийом з обліку вагітності, є кілька способів зробити це:

      • Звернутися до свого сімейного лікаря або гінеколога і записатися на прийом з обліку вагітності.
      • Зателефонувати нам 0 800 305 911 і запитати про процедуру запису на прийом з обліку вагітності.
      • Також, скористайтесь онлайн записом на прийом на нашому сайті.

Необхідність запису на облік вагітності полягає в тому, щоб забезпечити належний медичний догляд і контроль над розвитком вагітності. Це дозволить лікарю вчасно виявити будь-які можливі проблеми і вжити заходів для їх вирішення, що допоможе зберегти здоров'я матері та дитини.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже