Стань донором яйцеклітин – подаруй жінці можливість щасливого материнства

 

Зміст:

1. Унікальна можливість відчути радість материнства

2. Донорство яйцеклітин

3. Як стати донором яйцеклітини

4. Як відбувається донорство яйцеклітини

5. Скільки разів можна бути донором яйцеклітини

6. Ціна донорства яйцеклітин

 

Унікальна можливість відчути радість материнства

Тема донації ооцитів не нова сьогодні, але ще досить «незвідана» для більшості з нас. ЇЇ актуальність вічна, оскільки кожна жінка, народжена для того, щоб стати матір’ю. 

 

Донорські яйцеклітини – часто єдина можливість для деяких жінок виносити та народити власну дитину. Яйцеклітини жінки-донора використовуються у випадках, коли власні яйцеклітини жінки є поганої якості, або ж коли яйники взагалі не продукують власних клітин (аномалії розвитку яйників, їх відсутність, передчасне виснаження функції яйників, менопауза). Крім того, є жінки які є носіями серйозних генетичних захворювань, що можуть передатися майбутнім дітям, а з отриманням «здорової» яйцеклітини, ризик передачі цих захворювань зникає. 

 

Взяти участь в програмі донації ооцитів та допомогти іншій жінці, може донор яка має власних здорових дітей, психічно та фізично здорова, 18 - 30-ти років, без шкідливих звичок та спадкових захворювань. Бажаючі допомогти бездітним парам жінки-донори проходять повне медичне обстеження на наявність таких захворювань як: СНІД, гепатит, сифіліс, хламідіоз, цитоплазмоз, цитомегаловірус, генетичні захворювання і ін.. Також, обов’язкові професійні консультації гінеколога, психолога, генетика, терапевта та спеціаліста УЗ діагностики. Після завершення необхідних обстежень, жінці-донору призначають індивідуальну програму стимуляції яйників. Така програма передбачає:

- прийом препарату для росту і дозрівання ооцитів;

- якісне УЗД обстеження для оцінки ступеню зрілості та росту яйцеклітин;

- подальше планування дати пункції яйників для здійснення забору яйцеклітин.

 

Забір біоматеріалу відбувається в операційному залі клініки під загальним, короткочасним знечуленням. Триває ця процедура 15-20 хвилин, під контролем УЗ датчика шляхом аспірації ооцитів у спеціально підготовлені пробірки. Після завершення процедури жінки-донори  відпочивають в палаті протягом 2-х годин, повторно обстежуються УЗД спеціалістом та повертаються до власних справ. Вся інформація про донорські програми є абсолютно конфіденційною.

 

Якщо Ви - молода здорова жінка і бажаєте подарувати щастя бути батьками бездітній парі, ми чекаємо на Вас. 

Щоб стати донором потрібно зареєструватися на сайті донації: 

Зареєструватися на сайті

Перейти на сторінку донації у Facebook

Перейти на сторінку донації в Instagram 

   

Донорство яйцеклітин

Донорство яйцеклітин (донація ооцитів) - це процес, коли жінка добровільно погоджується віддати свої яйцеклітини іншій жінці або парі, які не можуть зачати дитину самостійно. Це може бути необхідним, якщо у майбутніх батьків є проблеми із зачаттям малюка, пов'язані з віком матері, спадковими захворюваннями або іншими медичними причинами.

Донорська яйцеклітина - це яйцеклітина, отримана від жінки-донора, яка віддає свої яйцеклітини для використання іншим жінкам або парам, які не можуть мати дітей. Донорські яйцеклітини можуть використовуватися в різних методах штучного запліднення.

Донації яйцеклітин зазвичай включає в себе стимуляцію овуляції у жінки-донора та вилучення її яйцеклітин за допомогою інвазивної процедури. Ці яйцеклітини потім з'єднують зі спермою в лабораторних умовах для отримання ембріона, який може бути перенесений у матку пацієнтки.

Донорство яйцеклітин може бути дуже корисним для пар, які не можуть мати дітей самостійно. Однак, це також є серйозною медичною процедурою, яка вимагає хорошої підготовки і медичного спостереження. Важливо, щоб донор був достатньо здоровим, та був проінформований про всі аспекти процедури.

 

Як стати донором яйцеклітини

Щоб стати донором яйцеклітини, жінці-донору необхідно завітати в один з  Медичних центрів Медікавер Львів. Ми приймаємо донорів яйцеклітини в наступних клініках:

  • Донорство яйцеклітин у Львові - вул. Антоновича, 102.
  • Донорство яйцеклітин у Дніпрі - вул. Вілмоша Ковача, 17.
  • Донорство яйцеклітин в Ужгороді - вул. Князя Володимира Великого, 9.

Основні вимоги для донорів яйцеклітини зазвичай включають:

  • Вік 18 і 30 років;
  • Наявність власної дитини чи кількох дітей;
  • Хороше фізичне та психічне здоров'я;
  • Без шкідливих звичок.

Якщо ви відповідаєте нашим вимогам - то зможете стати донором яйцеклітини і наступним кроком буде зв'язатися з нами та заповнити анкету донора. Потім вам буде запропоновано пройти медичний огляд, який включатиме фізичний огляд, аналізи та ультразвукове дослідження. Якщо ви успішно пройдете медичний огляд, то вам запропонують підписати договір та розпочати процес донорства.

  

Як відбувається донорство яйцеклітини

Для донорства яйцеклітини жінці-донору проводять стимуляцію яєчників, щоб виробити більше яйцеклітин, ніж зазвичай. Донорство яйцеклітини відбувається та зазвичай виконується за допомогою гормонів, які вводяться в організм донора, щоб підвищити кількість яйцеклітин, які вона виробляє. Процес стимуляції яєчників може зайняти від 8 до 14 днів.

Після того, як яйцеклітини достатньо дозріють для донорства, вони вилучаються з яєчників донора за допомогою процедури пункції яєчників. Це зазвичай робиться за допомогою ультразвукової трансдукції та тонкої голки, яка вводиться в яєчник через вагіну. Яйцеклітини вилучаються з фолікулів з допомогою аспірації, після чого вони збираються у лабораторії та піддаються заморожуванню для подальшого використання.

   

Скільки разів можна бути донором яйцеклітини

Кількість разів, коли жінка може бути донором яйцеклітини, залежить від багатьох факторів, таких як вік, стан здоров'я, кількість попередніх донорських циклів і рішення фахівців з репродуктології.

Зазвичай, донори яйцеклітини проходять процедуру донорства не більше 6 разів у своє життя. Однак, ця кількість може відрізнятися в залежності від правил, що встановлюються кожним центром донорства яйцеклітини.

В будь-якому випадку, перед тим як стати донором яйцеклітини, важливо отримати консультацію репродуктолога та дотримуватися всіх вимог щодо підготовки до процедури.

 

Ціна донорства яйцеклітин

Вартість донорства яйцеклітин зазвичай значно відрізняється в залежності від клініки, де проводить процедуру жінка донор яйцеклітин. Ціни на донорство ооцитів можна переглянути на нашому сайті.

Зазвичай жінки-донори отримують гарантовану винагороду, безкоштовне обстеження на певну суму, а також додаткову винагороду.

   

Зареєструватися на сайті

Схоже