Вебінар. Особливості транспортування біологічного матеріалу. Експортно-імпортні регуляції. 15 квітня, 16.00

Запрошуємо Вас взяти участь у безкоштовному дистанційному онлайн вебінарі, присвяченому розвитку медичної логістики та кур’єрства в Україні.

·         Тема вебінару: Особливості транспортування біологічного матеріалу. Експортно-імпортні регуляції”.

·         Дата проведення вебінару: 15 квітня 2020 р.

·         Час: 16:00

·         Форма проведення: безкоштовна.

Організаторами вебінару виступають: Медичний Центр Medicover Україна та безпосередньо відділ ДРТ логістики  – найбільшого медлогістичного сервісу в Україні. За нашими плечима 10-ти річний досвід внутрішніх та міжнародних перевезень біоматеріалу (людські репродуктивні клітини: ооцити, сперма, ембріони) у більш ніж 40 країн світу у відповідності з IATA стандартами.

Цей вебінар стане корисним для: керівників клінік і лабораторій ДРТ, лікарів-репродуктологів та гінекологів, представників дотичних бізнес-асоціацій, менеджерів відділів ЗЕД, агенцій сурогатного материнства, які націлені на розширення ділового співробітництва із міжнародними партнерами, а також індивідуальних пацієнтів.

Що корисного ви почуєте під час вебінару?

  • аналіз результативності програм ДРТ з матеріалом, котрий був транспортований;
  • алгоритм дій персоналу клінік ДРТ щодо планування та організації медичного транспортування біологічних матеріалів;
  • алгоритм дій пацієнтів, котрі планують здійснювати переміщення власного репродуктивного матеріалу (ооцити, сперма, ембріони);
  • перелік можливих ризиків, пов’язаних із перепакуваням та транспортуванням матеріалів та механізмів їх контролю та усунення;
  • перелік документів необхідних для здійснення транспортування;
  • оптимізація і контроль процесів доставки, зберігання і відвантаження біоматеріалу;
  • яке обладнання найкраще підійде під заданий об'єм біометріалу, що потребує транспортування;
  • особливості українських та міжнародних регуляцій перевезень біоматеріалу;
  • безпека та маркування медичних контейнерів.

 

Зареєструватись https://bit.ly/2RggFRy

Спікери

Уляна Дорофеєва 

 Медичний директор мережі медичних центрів Medicover Україна, науковий директор Medicover Fertility, член етичного міжнародного комітету.

Професійна діяльність розпочалася у 2008 році із організації та координації першої міжнародної співпраці клініки Інтерсоно, яка включала спільно медичні та адміністративні моменти діяльності. З 2015 року – керівник Міжнародного відділу, який надає високоякісні послуги пацієнтам в Україні та усьому світі, підтримуючи найвищі показники якості. На сьогоднішній день результатом злагодженої роботи команди є численні міжнародні партнерства та визнання у всьому світі. 

Ігор Гевко 

Менеджер по логістиці, експерт з імпортно-експортних операцій доставки біоматеріалу медичного центру Medicover Україна. Володіє 5-ти річним стажем роботи на посаді менеджера ЗЕД. На сьогоднішній день відвідав 35 країн у професійних відрядженнях, володіє безпосередніми знаннями щодо міжнародних правил і режимів транспортування біоматеріалу та нюанси проходження митного очищення медлогістичних перевезень на усіх континентах від Бразилії, Африки аж до Японії.

Схоже