Шановні пацієнти!
Повідомляємо, що наразі ми призупинили підписання декларацій із дорослими пацієнтами, але продовжуємо підписання з дітьми.
Для отримання більш детальної інформації просимо звертатись на нашу гарячу лінію 0 800 305 911.
З настанням спеки кожен з нас мріє про холодне морозиво, щоб охолодити свій організм і посмакувати вдосталь смачним десертом.
Як відомо, морозиво містить у своєму складі амінокислоти та вітаміни, а також додає енергії та бадьорості.
Проте лише цим властивості морозива не обмежуються
Чим шкідливе морозиво?
Дієтологи ставляться до такого десерту з обережністю - та радять заміняти його більш корисними холодними смаколиками.
До прикладу, фруктовим сорбетом.
Цей десерт вперше виник у давній Персії і вживався на святкуваннях у вигляді закуски до основних страв. Пізніше його популяризували в Італії, подаючи на стіл як повноцінну заміну морозиву.
Сорбет - це ніжний, легкий заморожений десерт - низькокалорійний продукт, який містить лише натуральні соки і пюре, в ньому повністю відсутні тваринні жири, а кількість цукру, використаного для його виготовлення, зведено до мінімуму.
Сорбет не тільки освіжає, піднімає тонус і надзвичайно бадьорить, але і є прекрасним і вишуканими десертом.
Як приготувати сорбет?
Існує кілька легких способів . Ось найпростіший: фруктове або ягідне пюре покласти в форму для заморозки і поставити в морозильну камеру приблизно на 3 години. Щоб сорбет був однорідним, потрібно його кілька разів перемішати в процесі заморозки.
Найкраще смакують полуниця, диня, вишня, грейпфрут, лимон, апельсин, малина та кавун.
Для любителів цікавих поєднань, можна приготувати винний сорбет з додаванням вина, меду та прянощів. Такий десерт у літню спеку прикрасить ваш стіл та подарує прохолоду.
Нехай смакує!
На час повітряної тривоги:
Після завершення повітряної тривоги:
Дякуємо за розуміння!
Контактний номер телефону 0 800 305 911