Пластична хірургія для чоловіків

Естетичний хірургія для чоловіків: Medicover пропонує пластичну хірургію та лікування естетичної медицини у своїх Медичних Центрах Львова та Ужгорода  

Попит на такі методи лікування в Україні щодня зростає. Особливо це видно у великих містах, де для того, щоб залишитися в компанії та сподобатись бажаній жінці чоловікам доводиться багато вкладають в свій імідж. Про це свідчать проведені опитування. Однак до пластичного хірурга може прийти будь -хто. Це не послуга лише для знаменитостей.

У своїй практиці пластичні хірурги виконую більшість операцій з підтяжки вух, носа та обличчя, зростає інтерес до трансплантації жирової тканини. Пацієнти стають все більш вимогливими. Вони очікують швидкого загоєння та чудового ефекту. Це вимагає від лікаря постійного підвищення кваліфікації!

Перед операцією пацієнти зазвичай проходять кілька консультацій з різними лікарями з різним досвідом. Завдяки цьому після чергової консультації вони повністю усвідомлюють свій остаточний вибір щодо пластичного хірурга та центру, в якому вони будуть прооперовані.

Дуже мало пацієнтів, які вирішують пройти операцію керуються лише ціною. Зараз люди зосереджені в першу чергу на професіоналізмі та безпеці. 

Більшість пацієнтів не хочуть розголосу і приховують інформацію про своє лікування. Більшість опитувань показують, що пластична хірургія все ще є табу в Україні. Звичайно, що стосується розголосу, лікарі Медичного Центру Медікавер, зі свого боку гарантують анонімність для всіх пацієнтів. Якщо і є публічність, то це лише з ініціативи особи, яка зазнала процедури.

Звичайно, завжди будуть залишатися люди, для яких пластична хірургія є та буде табу. Люди, які через свою професію або середовище, в якому вони живуть, не хочуть ставати предметом сенсацій. Але щороку все більше людей, голосно говорять, що зробили операцію, і на своєму прикладі показують позитивні зміни! Вони часто розміщують таку інформацію в соціальних мережах. Це свідчення їх світогляду, свободи та достатку. Ці люди дуже часто рекомендують свого лікаря. Таким чином добрі лікарі отримують нових пацієнтів.

 

Пластична хірургія для чоловіків. Які методи лікування найчастіше обирають чоловіки?

Пластична хірургія та процедури естетичної медицини давно перестали належати виключно жінкам. Варто додати, що щороку чоловіки все частіше звертаються в клініки пластичної хірургії. Привабливого, спортивного та молодого вигляду прагнуть більшість чоловіків, навіть якщо не всі це офіційно визнають. 

 

Види пластичних, естетичних і косметичних операцій для чоловіків:

  • омолодження обличчя (ритидектомія, фейсліфтинг)
  • підтяжка брів і лоба (фронтліфтинг)
  • пластика повік (блефаропластика)
  • пластика носа (ринопластика, септопластика)
  • пластика вушних раковин (отопластика)
  • пластика губ (хейлопластика)
  • пластика підборіддя (ментопластика, мандибулопластика, геніопластика)
  • пластика скул (маляр-пластика)
  • пластика шиї і підборіддя (цервіко- та платизмопластика)
  • пластика живота (абдомінопластика, ліпосакція)
  • пластика рук (брахіопластика)
  • пластика гомілок і стегон (круропластика і фемурпластика)
  • підтяжка шкіри після схуднення (паннікулектомія, торсопластика)
  • комбінована пластика (двох і більше ділянок)
  • реконструктивна пластика (при масивних зовнішніх ураженнях)

Загальні протипоказання проведення пластичних операцій наступні: онкологічні, серцево-судинні, гострі інфекційні захворювання, хронічна гіпертонія, захворювання щитовидної залози, цукровий діабет, порушення згортання крові.

 

Найпопулярніші види пластичних операцій у чоловіків   

Пластика носа (ринопластика)

Пластика носа або ринопластика – операція, спрямована на зміни зовнішніх контурів та пропорцій носа з метою корекції деформацій. Ринопластика може бути поєднана із септопластикою – операцією з усунення викривлення носової перегородки та відновлення носового дихання.

 

Види ринопластики

  • Ринопластику проводять на різних носових структурах: кінчику, спинці, перегонці, крилах, раковинах носа. Операцію на крилах носа роблять з метою їх звуження або зменшення.
  • Реконструктивна ринопластика – її здійснюють для виправлення носової перегородки, відновлення функції дихання та анатомії носа.
  • Безопераційна ринопластика. Це процедура зі зміни форми і розміру носа без хірургічного втручання – за допомогою підшкірних ін’єкцій наповнювачами на основі гіалуронової кислоти або власного жиру пацієнта (ліпофілінг носа).

Показання для ринопластики:

  • Великий, довгий або широкий ніс
  • Сідлоподібна форма носа
  • «Горбинка» на носі
  • Кінчик носа потовщений, відвисає або занурюється
  • Асиметричні або широкі крила носа
  • Великі або розкльошені в сторони ніздрі
  • Вроджені або набуті (внаслідок травм) деформації носа

Ринопластику виконують пацієнтам, які досягли 18-річного віку, коли скелет носа вже сформований.

  

ПЛАСТИКА ВУШНИХ РАКОВИН (ОТОПЛАСТИКА)

Пластика вух або отопластика – операція, спрямована на усунення клаповухості та інших зовнішніх дефектів вушних раковин. Реконструктивна (відновлювальна) отопластика передбачає нове моделювання вушного хряща.

Існує дві найпоширеніші причини клаповухості (вродженої деформації, коли стирчать вушні раковини). При наявності надмірної висоти чаші вуха, під час операції з усунення клаповухості чашу притягують або видаляють смужку хряща. Якщо присутнє недорозвинення природної складки вуха (противозавитка), його формують за рахунок моделювання хряща.

 

Показання для отопластики:

  • Клаповухість
  • Асиметрія вушних раковин
  • Незадовільна форма вух
  • Вроджені деформації вушних раковин.

Отопластику проводять пацієнтам, які досягли 6-річного віку, до цього часу йде активне зростання хрящової тканини.

 

ПЛАСТИКА ЖИВОТА (ЛІПОСАКЦІЯ)

Ліпосакція - чоловіки також хочуть бути стрункішими!

Думка про те, що людина повинна бути лише трохи красивішою за мавпу, давно втратила свою актуальність. Активний спосіб життя, здорове харчування або косметичні процедури сьогодні однаково поширюються на представників обох статей. Завдяки ліпосакції ми можемо позбутися небажаного жиру не тільки на животі, а й підборіддя, талії, стегнах, а також в області грудей. Все частіше видалений жир пересаджується в інші місця, наприклад, сідниці чи ніс. Тому пацієнт отримує додаткову можливість формувати своє тіло. Процедура зазвичай проводиться під загальним наркозом. Після завершення операції надягають спеціальний компресійний костюм, завдяки якому рана загоюється швидше і зменшується ризики ускладнення, гематоми, тривалого загоєння, скупчення рідини під шкірою, нерівності, асиметрія в зоні живота. Його потрібно носити протягом 3-4 тижнів, тому ліпосакція - це процедура, яка найчастіше проводиться восени та взимку. Протягом цього часу післяопераційний догляд є надзвичайно важливим, оскільки він прискорює процес загоєння. Зазвичай, пацієнт може насолодитись кінцевим ефектом лікування приблизно через 3 місяці.

Ліпосакція  – напрямок естетичної хірургії, що об’єднує традиційні та інноваційні методики, прийоми і техніки, метою яких є моделювання контурів тіла з відтворенням природних і естетичних пропорцій за рахунок видалення надлишку жирової тканини.

Головне завдання ліпосакції – поліпшення естетики тіла. Для її успішного рішення видалення жиру може бути доповнено одночасним або наступним омолодженням комплексу тканин зони корекції, що включає в себе шкірні покриви, м’язи і глибокі структури. Інші назви операції – ліпопластика, ліпектомія, адіпосакція. 

Ліпосакція дає можливість окреслити контури фігури, створюючи омолоджуючий ефект та робить тіло підтягнутим.

Ліпосакція - полягає у видаленні надлишкових підшкірних жирових відкладень з метою досягнення правильних контурів тіла і створення стрункої фігури. У чоловіків більш характерна зона скупчення жирової тканини в ділянці тулуба або живота, що виражається у вигляді великих, опуклих, пружних животів та сприяє відкладенню жирових мас у даних областях, саме тому в народі їх називають «пивний живіт» або «рятувальний круг». 

Поява локальних жирових відкладень пов'язана із збільшеною кількістю гормонозалежних рецепторів в цих місцях. Також до стандартних місць жирових відкладень у чоловіків окрім живота та талії додаються такі зони як: внутрішня поверхня стегон, нависання жиру над колінами.

  

ХІРУРГІЧНІ СПОСОБИ ПІДТЯЖКИ ОБЛИЧЧЯ У ЧОЛОВІКІВ

З плином часу наше обличчя змінює форму, як і все наше тіло. Старіння нижньої частини може спричинити структурні зміни та втрату об’єму підборіддя та щелепи. Сучасний канон мужності сприяє чітко визначеній лінії щелепи.

Ми можемо вирізати його за допомогою наповнювачів. Це структурний гель гіалуронової кислоти, який має тривалий опір руйнуванню. Гель вводиться в підборіддя, перед-щокову зону і в борозну під нижньою губою. Лікування безпечне, ефективне і безболісне, а ефект триває до 18 місяців. 

Хірургічні способи підтяжки обличчя

Сьогодні існує безліч хірургічних способів підтяжки овалу обличчя, і регулярно з'являються нові розробки. Давайте розберемося, чим вони відрізняються, і в яких випадках їх застосовують.

 

Пластика обличчя, що передбачає її підтяжку, має такі показання:

  • Наявність носогрубих складок і глибоких зморшок;
  • Необхідність відновлення природного овалу обличчя, підтяжка лоба;
  • Опущення щік,утворення і нависання так званих «брилів» над нижньою щелепою;
  • Наявна надлишкова шкіра в області перед вухами;
  • Подвійне підборіддя;

 

ПІДТЯЖКА ОБЛИЧЧЯ

пластична операція, спрямована на усунення зморшок, обвисання шкіри, носогубних складок та інших ознак старіння за допомогою видалення надлишкової кількості жирової клітковини, підтягуванню підлягають м'язів, а шкіра обличчя і шиї перерозподілу з видаленням її надлишку. 

Найкраще підтяжку обличчя робити у більш зрілому віці, коли обличчя і шия тільки почали піддаватися процесу старіння, але в цілому ще збереглися еластичність, а кісткові структури обличчя не піддалися грубим віковим змінам 

Після проведених маніпуляцій розправляються зморшки (більшою мірою в щічній області і в області шиї), відновлюється контур лінії нижньої щелепи і підборіддя- шийного кута, а також втрачений овал обличчя. 

Фейсліфтінг, або кругова підтяжка обличчя - це хірургічна процедура, спрямована на усунення вікових змін шкіри обличчя, змін викликаних стресом або зменшенням ваги. Як правило, кругова підтяжка обличчя проводиться пацієнтам у віці від 40 до 60 років. Після підтяжки обличчя шкіра стає підтягнутою, зникає в'ялість, йдуть глибокі зморшки і складки, коригується овал обличчя. При необхідності операцію можна повторити через 7-10 років. 

 

Кращі пластичні хірурги Медичного центру Медікавер, запрошують вас записатись на первинну консультацію за номером телефону 0 800 305 911 або заповнити форму онлайн.

Прізвище та ім'я
Номер телефону
Ваш e-mail
Обрати філію
Текст повідомлення

Схоже