ВАГІНАЛЬНА ПЛАСТИКА – ЛІФТИНГ ДЛЯ ЗДОРОВ`Я ТА ЗАДОВОЛЕННЯ #1

ВАГІНАЛЬНА ПЛАСТИКА – ЛІФТИНГ ДЛЯ ЗДОРОВ`Я ТА ЗАДОВОЛЕННЯ

Тільки на перший погляд ця делікатна процедура здається «витребенькою» з категорії luxury, без якої можна обійтись. За статистикою ж, її проведення потребує кожна третя жінка.

Родові травми, деформація промежини, незначне опущення статевих органів (пролапс), дискомфорт та зниження відчуттів під час інтимних стосунків – ці та інші проблеми здатна вирішити вагінальна ниткова пластика (перінеопластика).

Тобто 70-80% жінок в Україні відчули б себе щасливішими, якби пройшли цю процедуру. В них би покращилось здоров`я, збільшилась працездатність й сексуальна активність і, як наслідок, зникли б депресії та неврози, налагодились стосунки у сім`ї.

Покази для вагінальної пластики

Опущення статевих органів є однією з найпоширеніших гінекологічних проблем. Від цих недуг страждає 15-30% жінок працездатного віку, та 40% – жінок у віці 50+.

Показання до процедури:

  • деформація промежини
  • зяяння статевої щілини
  • дискомфорт під час статевого акту (неможливість стиснути м`язи тазового дна)
  • зниження сексуального задоволення
  • вікові зміни.

Перінеопластика призначається лікарем за результатами комплексного обстеження.

Як відбувається процедура?

Малоінвазивна вагінальна пластика – це операція без розрізів, шрамів та наркозу. Вона показана 80% жінкам, які народжували природними шляхом. У Медичному центрі «Медікавер» для її проведення використовують нитки Vaginal Narrower виробництва Promoitalia (Італія).

Правильно покладений під місцевою анестезією шов створює фіброзну реакцію, яка призводить до утворення так званого «вторинного вектору тяги». Він залишається навіть після повного розсмоктування нитки.

Процедура триває не довше 30 хвилин. Протягом цього часу жінка не відчуває жодного болю. Цього ж дня вона може йти додому. А вже через 10 днів – провадити звичне життя (обмеження стосується лише інтимних стосунків). Повний реабілітаційний період триває 4-6 тижнів та завершується після контрольного огляду лікаря.

Протипокази до процедури:

  • загострення хронічних захворювань
  • запальні процеси в області впливу
  • екстрагенітальні захворювання у тяжкій формі
  • декомпенсований цукровий діабет
  • схильність до утворення колоїдних рубців
  • індивідуальна непереносимість.

Переваги ниткової вагінопластики

Найбільшим плюсом цієї процедури, у порівнянні з традиційною хірургією, є її малоінвазивність, менша травматизація оточуючих тканин. Немає загального наркозу. Жінка повертається додому в день операції, наступного дня може йти на роботу, через 7-10 днів – займатись спортом, а через місяць – сексом.

«Звісно, при повному пролапсі, не обійтись без консервативного хірургічного лікування, – розповідає Світлана Хобта, лікар акушер-гінеколог, лікар-хірург Медичного центру «Медікавер» в Ужгороді. – Ниткова вагінальна пластика є ефективною для профілактики опущення органів (на початкових його стадіях) та інфекційних ускладнень піхви».

Вона призначається для відновлення тонусу м`язів промежини у жінок перименопаузального періоду. Для жінок репродуктивного віку вагінальну пластику рекомендують при опущенні піхви 1-2 ступеню, розривах під час пологів, неспроможності швів після пологів та нетриманні сечі, а також із метою профілактики опущення органів малого тазу.

«Найчастіше пацієнтки питають, чи зможуть вони після цієї процедури народити дитину через природні шляхи? – ділиться інформаціє з власного досвіду лікар. – Відповідь – зможуть. Звісно, найкраще це робити через півтора року після процедури, але якщо жінка завагітніла раніше, то нічого страшного немає, шви просто пересікаються. У будь-якому разі, робити кесарів розтин через це немає потреби».

Реабілітація після вагінальної ниткової пластики триває 4-6 тижнів. А ефект тримається до 10 років.

Якщо у вас ще залишились застереження щодо вагінальної пластики, не тримайте їх в собі – проконсультуйтесь із лікарем Медичного центру «Медікавер», отримайте відповіді на всі свої запитання і тоді приймте рішення: чи варто продовжувати терпіти фізичний та естетичний дискомфорт, у той час, коли усе можна вирішити за півгодини. У тому числі – гармонізувати своє сексуальне життя та нарешті почати отримувати від нього задоволення.

Схоже