ВАКЦИНАЦІЯ В МЕДІКАВЕР. НАДІЙНА ВАКЦИНА - УСПІШНА ВАКЦИНАЦИЯ #1

ВАКЦИНАЦІЯ В МЕДІКАВЕР. НАДІЙНА ВАКЦИНА - УСПІШНА ВАКЦИНАЦИЯ

Найякісніші європейські вакцини, які допоможуть протистояти інфекційним хворобам:

  • Вакцина Пріорикс, країна виробник – Бельгія. Захистить Вашого малюка одразу від 3-х небезпечних захворювань, як кір, краснуха та епідемічний паротит. Вакцинації підлягають діти від 1 до 18 років. Вакцинація проводиться за схемами: 2 дози у віці 12 міс та 6 років, або у віці старше 7 років – 2 дози з інтервалом 1 місяць. Робити щеплення від кору імунологи рекомендують дітям і дорослим. Бо у старшому віці люди значно важче переносять захворювання, а батьки та бабусі з дідусями можуть заразити наймолодших. Також слід памятати, що набільше небезпеку кір несе для вагітних жінок.
  • Синфлорикс, країна виробник - Бельгія. Вакцина від пневмококової інфекції, нетипованої гемофільної інфекції, пневмонї, гострого середнього отиту). Вакцинації підлягають діти від 6-ти тижневого віку до 5 років. При початку імунізації до 6 місяців проводять 3 ін’єкції з інтервалом в 1-2 місяці. Ревакцинацію (закріплення вакцинації) проводять на другому році життя. Дітям після 1 року вакцинація проводиться двічі.
  • Ротарикс (ротавірусна інфекція).Країна виробник – Бельгія. Вакцинації підлягають діти від 6-ти тижневого віку до 6 місяців. Вводять 2 дози з інтервалом в 4 тижні перорально. Бустрикс (дифтерія, правець, кашлюк (зі зменшеним вмістом антигенів). Країна виробник – Бельгія. Вакцинації підлягають діти від 4-х років життя та дорослі без вікових обмежень одноразово. Схема вакцинації: 1 доза у віці 6 років, або 16 років, або дорослим у будь якому віці з метою ревакцинації.
  • Енджерикс (гепатит В). Країна виробник – Бельгія. Вакцинації підлягають діти перших днів життя та дорослі без вікових обмежень одноразово. Схема вакцинації: 1 доза у 1 добу, 1 місяць, 6 місяців та дорослим у будь якому віці з метою ревакцинації.

Спеціалісти Медікавер неустанно наголошують у потребі вакцинації дорослих і дітей, адже ми щодня контактуємо з сотнями людей: магазини, транспорт, садочки, школи, робота,тощо і не можливо довіряти кожній людині на слово, що вона здорова і не мала контакту з інфікованими людьми. Не ризикуйте, а записуйтеся на консультацію до медичного центру Медікавер, який гарантує, що вакцинація якісними вакцинами та консультації досвідчених спеціалістів - це основа вашого спокою.

Схоже