Благодійна ініціатива «Подаруй дитині захист»

Здоров’я - це одна з найбільших цінностей, а допомагати іншим-одна з людських потреб, що формує цінність та якість нашого життя. Багато людей прагнуть займатися благодійністю, проте не можуть обрати спосіб, якому вони довірятимуть. 

Команда MEDICOVER бачить свою місію у поєднанні цих двох цінностей, прагнучи зробити якісну медичну допомогу доступною для тих, хто її потребує.  Саме тому клініка започатковує низку благодійних ініціатив, які мають на меті забезпечити надання елементів амбулаторної медичної допомоги для незахищених та малозабезпечених верств населення.  

За оцінками Центру Громадського здоров’я, епідемічний сезон грипу триватиме до кінця квітня, тому мета першої ініціативи - «Подаруй дитині захист» - у найкоротші терміни забезпечити вакцинацію від грипу  дітей та підлітків з дитбудинків, інтернатів, будинків сімейного типу, дітей учасників АТО тощо.

У MEDICOVER знають, що великі та важливі справи краще робити разом, тому пропонуємо Вам долучилися до цієї благодійної програми в якості партнера та стати її спонсором.

У рамках даної ініціативи ми пропонуємо партнерам оплатити вакцинацію французьким препаратом Ваксігрип тетра для вихованців обраного партнером закладу за спеціальною ціною- 500 грн. Виїзд на локацію для щеплення партнер не оплачує - транспортні витрати та оплату послуг медичного персоналу клініка бере на себе. 

Після проведеної вакцинації MEDICOVER може надати партнеру фото- чи відео- підтвердження проведеного заходу та забезпечити висвітлення події в розділі новин на сайті / та офіційних сторінках клініки у соцмережах. 

Спеціальна ціна на вакцину актуальна також для персоналу компанії партнера та  членів його родини.

І пам’ятаймо- допомагаючи дітям піклуватися про здоров’я, ми: 

допомагаємо закладати поняття цінності себе та відповідальності за своє життя

сприяємо формуванню в майбутньому важливої навички турботи про себе

закладаємо основи колективного імунітету та здорової нації.

Давайте піклуватися разом про cпільне благо, адже «чужих дітей не буває»!

Запрошуємо всіх небайдужих приєднуватися до проекту та РАЗОМ зробити дітей України здоровішими, а значить, і щасливішими також!

Деталі співпраці за тел:

+38 067-615-72-24 Іванова Надія

+38 067-615-72-33 Штогринець Роксолана

Схожі новини