Косметологічні послуги Медичного центру Medicover

Професійна дерматокосметологія у Medicover: дієві сезонні процедури для будь-якого віку 

Medicover в Україні — це частина провідної європейської компанії Medicover у сфері охорони здоров‘я та діагностики, заснованої у 1995 році. За 26 років ми набули значного досвіду в усіх аспектах змін шкіри людини, тому сьогодні можемо допомогти абсолютно кожному, у кого є висипання, рубці, сліди постакне, нерівності, гіперпігментація, зморшки та ін. 

Якість шкіри тіла та обличчя залежить не лише від віку. Тут ключову роль відіграє професійний догляд, якісні косметичні засоби (залежно від сезону) та спосіб життя. І якщо колись доглянутість жінки і чоловіка не були настільки важливими в суспільстві, то сьогодні це - головний фактор “першого враження”.

Бути красивою означає мати здорову шкіру 

Кому обов’язково потрібно відвідати косметолога навесні?

Якщо у вас проблемна шкіра, допоможе механічна чистка обличчя системою Медібак, яка активно бореться з агресивним акне (процедура триває 1 год).  

Якщо у вас плями та рубці постакне, тоді вам підійдуть пілінги на основі кислот, саме вони сприяють швидкій регенерації та відновленню шкіри після лікування вугрової хвороби, стимулюють оновлення глибоких шарів шкіри. 

Якщо ваша шкіра втрачає пружність та еластичність, з’явились перші зморшки, наявна гіперпігментація, тоді вам підійдуть доглядові процедури та атравматичні пілінги з мінімальним  періодом відновлення.

Важливо! Консультація кваліфікованого дерматокосметолога необхідна, щоб зрозуміти який у вас тип шкіри, з якими проблемами стикаєтесь у міжсезоння, якими засобами слід користуватись і які процедури доцільно робити. 

У нашій клініці є ряд напрямів і сезонних процедур, які допоможуть вашій шкірі бути повністю здоровою і у 15, і у 45 років. Головне -  без шкоди для здоров’я і довгої реабілітації. 

Косметологічні послуги Медичного центру Medicover:

  • мезотерапія — насичує шкіру мікроелементами, вітамінами та протеїнами, які необхідні для відновлення шкіри;
  • біоревіталізація — поповнення втрачених запасів власної гіалуронової кислоти, результатом якого стає інтенсивне зволоження шкіри та розгладження дрібних зморшок;
  • контурна і об’ємна пластика — корекція недоліків обличчя, носа та губ за допомогою щільних ланцюгів гіалуронової кислоти;
  • ботулінотерапія — ефективне розслаблення м’язів, - в результаті отримаєте розгладження зморшок; лікування надмірної пітливості; 
  • карбокситерапія — усунення темних кіл під очима, тьмяності кольору шкіри, подвійного підборіддя, розтяжок;
  • радіохвильова хірургія — видалення папілом, родимок, кератом, невусів
  • хімічний пілінг — ефективна боротьба з пігментацією, акне та розтяжками;
  • лазерна епіляція — безболісне позбавлення небажаного волосся
  • безопераційна ліпосакція — видалення жирових відкладень за допомогою ультразвукових хвиль.

Процес 

Крок 1 

Перед процедурою косметолог проводить комплексну консультацію, мета якої - оцінити якість шкіри та недоліки, які потребують корекції. 

Крок 2

Фахівець визначає, який метод допоможе вам і буде максимальною безпечним та ефективним.

Крок 3 

Після процедури лікар порекомендує косметичні засоби, щоб підтримувати шкіру в хорошому стані вдома. 

Ін‘єкції краси та неін'єкційні процедури — це потужна база сучасної косметології Medicover, яка знає як зберегти молодість шкіри, позбутися недоліків і відновити пружність без шкоди для здоров‘я.

У 2018 році медичні центри Medicover в Україні успішно пройшли планові наглядові аудити та акредитаційні експертизи на підтвердження відповідності своєї діяльності вимогам стандарту ISO 9001:2015.

Пам’ятайте, головна місія Medicover – це надійне, сучасне та комплексне медичне обслуговування для дорослих і дітей.

Схожі новини