ДИТЯЧА ХІРУРГІЯ В «ІНТЕРСОНО МЕДІКАВЕР ГРУП»

Відповідальність за здоров’я дитинки готовий взяти на себе не кожен. Чому ж дитяча хірургія – виклик для професіоналів сьогодні? По-перше, далеко не кожен медичний заклад має відповідне обладнання та інструментарій для проведення цих делікатних операцій у новонароджених. По-друге, ще доволі мале коло лікарів володіє даною методикою проведення малоінвазійних операцій у дітей, особливо у новонароджених діток. Наприклад, лапароскопічна операція у малюка, вагою 1000 грамів, вимагає справді «ювелірної» майстерності та мініатюрних хірургічних інструментів діаметром 2,7 мм. По- третє, в Україні відсутні школи, де викладають хірургічні ендоскопічні методи операцій у дітей. Перші основи таких шкіл на цей момент створені тільки у Львові та Києві.

Уже рік на базі «Інтерсоно Медікавер груп» функціонує напрямок малоінвазійної хірургії дитячого віку. Операції проводяться у площині загальної хірургії, урології, торакальної хірургії та травматології. У команді – четверо хірургів, які мають за плечима навчання у провідних клініках Європи та США. Ми надаємо допомогу діткам від перших тижнів – і аж до 18 років. У багатьох виникне питання: «Невже й справді новонародженим малюкам тут проводять операції?». Так, у нашій команді працюють кваліфіковані анестезіологи, які спеціалізуються і відповідають за свою роботу. Ми забезпечуємо цілковитий цілодобовий догляд під час післяопераційного періоду вашої дитинки.

Серед найпоширеніших проблем, з якими із бажанням допомогти і вилікувати своє найдорожче – діток – приходять мами, є: корекція вродженої пахвинної грижі методом PIRS, лапароскопічні операції при неопущеному яєчку та водянці останнього, лапароскопічні операціі при неускладненому апендициті та вродженній кисті яйника у дівчаток-підлітків, лапароскопічна корекцію варікоцеле та ін. І ми успішно проводимо кожну із перерахованих операцій.

Як відомо, клишоногість і вади суглобів найважливіше виявити в ранньому віці. Тож ми проводимо артроскопії при різноманітнтих патологіях колінного суглоба у дітей та підлітків. Успішний перебіг таких операцій забезпечує сучасна, спроектована і укомплектована за європейськими стандартами операційна. Адже медицина європейського рівня – це нова сходинка і крок вперед у розвитку сучасної хірургії. Використання хірургічного матеріалу в стерильних одноразових упаковках, кілька ступенів обробки і стерилізації, турбота і контроль за станом вашої дитини на кожному етапі лікування і кожної хвилини – ми даруємо вам відчуття спокою за малюка. А вашій дитині – абсолютну безпеку.

Так, медичні послуги, які надають згідно переліку послуг, прозоро і відкрито оплачуються в касі медичного центру. Це ще один етап безпеки. Адже ви отримуєте чек за сплачені послуги.

У медичному центрі «Інтерсоно Медікавер груп» все функціонує для вашого комфорту. Кожен член нашого медичного персоналу намагається забезпечити усе для того, аби період вашого перебування із малюком у нашій клініці пройшов максимально непомітно і безболісно для дитинки. Наприклад, після неускладненої операції ваша дитина наступного ж дня зможе бути вдома. Це – черговий важливий крок до європейського майбутнього нашої країни.

Розуміємо, наскільки важливим є здоров’я вашої дитини. У «Інтерсоно Медікавер груп» безпечно і на найвищому рівні проводять оперативні втручання, наша мета – швидке й легке одужання малюка. Адже місія кожного хірурга, кожного нашого працівника – забезпечити спокій та комфорт батьків поруч із їхньою здоровою дитиною.

На завершення хочу поділитись із вами історією, що трапилася минулого місяця у нашій клініці. На консультацію до державної клініки звернулись батьки трирічної дівчинки, у якої діагностували вроджену пахвинну грижу. Батьки пацієнтки є медиками. Їм надали інформацію про хворобу та хід оперативного втручання, що проводиться при цій патології. Батьки вибрали «Інтерсоно Медікавер груп» як клініку, якій довірятимуть здоров’я дівчинки. За деякий час дитину прооперували. День перебування у нас – і здорова дівчинка була вже вдома. Під час приватної розмови із батьком на моє запитання про вибір місця для проведення операції, у відповідь почув давно відому англійську фразу: «Ми не настільки багаті, щоб витрачатися на дешеві речі». Можливо, у цьому є сенс... А як ви гадаєте?

Схоже